Close

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu sisältää eri osa-alueita, joilla saadaan toimiva, yhtenäinen ja harmoninen kokonaisuus. Sisustussuunnitelma voi sisältää ne kaikki tai vain osan. Jokainen suunnitelma on uniikki kokonaisuus.

Sisustussuunnittelun laajuudesta riippuen lopputuloksena syntyy pohjapiirustukset, seinäprojektiot, 3D-kuvat ja huonekortit tuotetietoineen. Mahdollisista mittatilauskalusteista tehdään mittapiirustukset. 

Suunnitelma säästää aikaasi, helpottaa päätöksentekoa, tarjouspyyntöjen laatimista ja toimii ohjeistuksena muutosten toteuttajille. 

Sisustussuunnittelu
Tilasuunnittelu

Sisustussuunnittelun yksi tärkeimmistä osa-alueista on tilasuunnittelu. Hyvällä tilasuunnittelulla saadaan aikaan toimivia ja kauniita tiloja. 

Toimivat tilat parantavat kotien asumismukavuutta ja asunnon arvoa. Julkisessa tilassa vaikutukset heijastuvat esimerkiksi asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyteen ja sitä kautta liiketoimintaan.  

Sisustussuunnittelu
Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

Erilaisilla lattia-, seinä- ja kattomateriaaleilla saadaan luotua mitä erilaisempia tiloja. Väreillä voidaan vaikuttaa tunnelmaan ja tilantuntuun.

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu on sisustussuunnittelun kulmakiviä ja se tehdään tilan käyttötarkoituksen sekä toivotun tunnelman pohjalta. 


Sisustussuunnittelu
Kiinteiden kalusteiden suunnittelu

Kiinteät kalusteet ovat yleensä pidemmän aikavälin hankintoja, joiden täytyy kestää aikaa ja käyttöä. Kiintokalusteita ovat esimerkiksi kodeissa keittiön, kodinhoitohuoneen ja muiden säilytystilojen kalusteet.

Suunnittelen kalusteet tarvittaessa yksilöllisten mittojen mukaan ja autan löytämään ammattitaitoisen toteuttajan.  


Sisustussuunnittelu
Irtokalustesuunnittelu

Suunnitelma tilan käyttötarkoitukseen ja haluttuun tyyliin sopivista irtokalusteista toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta. 

Suunnitelman lopputuloksena syntyy pohjapiirros, josta näet kalusteiden sijoittelun tilassa sekä huonekortti tuotetietoineen. Irtokalustesuunnitelmassa voidaan hyödyntää jo olemassa olevia kalusteita uusien kalusteiden rinnalla. Tarvittaessa suunnittelen mittatilauskalusteita ja autan niiden teettämisessä. 

Sisustussuunnittelu
Tekstiilisuunnittelu

Tekstiileillä tilaan saadaan helposti uusi ilme ja ne myös viimeistelevät sisustuksen. 

Sisustusuunnitelman laajuudesta riippuen lopputuloksena syntyy pohjapiirustus, josta näet tekstiilien sijoittelun tilassa sekä huonekortti tuotetietoineen. Suunnitelma sisältää tarvittaessa myös mittakuvat yksilöllisesti mittojen mukaan valmistettavista tekstiileistä, kuten verhoista ja autan mielelläni niiden teettämisessä.

Sisustussuunnittelu
Valaistussuunnittelu

Sisustussuunnittelu sisältää myös valaistuksen suunnittelun. Onnistunut valaistus herättää sisustuksen eloon. 

Valaistussuunnittelussa tehdään valaisinten paikkojen suunnittelu ja valaisinten valinta tilan käyttötarkoitukseen ja tunnelmaan sopivaksi. Valaistussuunnitelma sisältää pohjapiirroksen, josta näet valaisinten sijoittumisen tilassa sekä huonekortin tuotetietoineen. 

Lue lisää tarkempia tietoja sisustussuunnitelman lopputuloksista blogistani.  

Lisätietoja sisustussuunnittelun hinnoittelusta ja projektien esimerkkihintoja löydät täältä. 

Heräsikö palveluista kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin kerron lisää. 

Ota yhteyttä