Close

Sisustussuunnittelu

Tarjoan sisustussuunnittelua sekä yrityksille että yksityisille henkilöille. 

Sisustussuunnitteluun kuuluu eri osa-alueita, joilla saadaan toimiva, yhtenäinen ja harmoninen kokonaisuus. Suunnitelma voi sisältää ne kaikki tai vain osan.

Suunnittelun laajuudesta riippuen lopputuloksena syntyy pohjapiirustukset, seinäprojektiot, 3D-kuvat ja huonekortit tuotetietoineen. Mahdollisista mittatilauskalusteista tehdään mittapiirustukset. 

Suunnitelmadokumentaatio helpottaa esimerkiksi päätöksentekoa, tarjouspyyntöjen laatimista ja toimii ohjeistuksena muutosten toteuttajille. Lue lisää suunnitelman lopputuloksista täältä.  

Tilasuunnittelu

Oikealla tilasuunnittelulla saadaan aikaan toimivia ja näyttäviä tiloja sekä halutunlainen tunnelma. 

Toimivat tilat parantavat kotien asumismukavuutta ja asunnon arvoa. Julkisessa tilassa vaikutukset heijastuvat esimerkiksi asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyteen ja sitä kautta liiketoimintaan.  

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

Erilaisilla lattia-, seinä- ja kattomateriaaleilla saadaan luotua mitä erilaisempia tiloja. Väreillä voidaan vaikuttaa mm. tunnelmaan ja tilantuntuun.

Suunnittelu tehdään tilan käyttötarkoituksen ja halutun tunnelman pohjalta. 


Kiinteiden kalusteiden suunnittelu

Kiinteät kalusteet ovat yleensä pidemmän aikavälin hankintoja, joiden täytyy kestää aikaa ja käyttöä. Esimerkiksi kodeissa keittiön, kodinhoitohuoneen ja muiden säilytystilojen kalusteet.

Suunnittelen kalusteet tarvittaessa yksilöllisten mittojen mukaan ja autan niiden teettämisessä.  


Irtokalustesuunnittelu

Suunnitelma tilan käyttötarkoitukseen ja haluttuun tyyliin sopivista irtokalusteista toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta. 

Suunnitelman lopputuloksena syntyy pohjapiirros, josta näet kalusteiden sijoittelun tilassa sekä huonekortti tuotetietoineen. Irtokalustesuunnitelmassa voidaan hyödyntää jo olemassa olevia kalusteita tai etsin uudet sopivat kalusteet. Tarvittaessa suunnittelen mittatilauskalusteita ja autan niiden teettämisessä. 

Tekstiilisuunnittelu

Tekstiileillä saadaan helposti uusi ilme ja ne viimeistelevät sisustuksen. 

Suunnitelman laajuudesta riippuen lopputuloksena syntyy pohjapiirros, josta näet tekstiilien sijoittelun tilassa sekä huonekortti tuotetietoineen. Suunnitelma sisältää tarvittaessa myös mittakuvat yksilöllisesti mittojen mukaan valmistettavista tekstiileistä ja autan mielelläni niiden teettämisessä.

Valaistussuunnittelu

Onnistunut valaistus herättää sisustuksen eloon. 

Valaistussuunnittelussa tehdään valaisinten paikkojen suunnittelu ja valaisinten valinta tilan käyttötarkoitukseen ja tunnelmaan sopivaksi. Suunnitelma sisältää pohjapiirroksen, josta näet valaisinten sijoittumisen tilassa sekä huonekortin tuotetietoineen. 

Heräsikö palveluista kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin kerron lisää. 

Ota yhteyttä