Close

3 huhtikuun, 2020

3 syytä palkata sisustussuunnittelija

KaisaKallatsaSisustussuunnittelija

Usein pääsen perustelemaan miksi sisustussuunnittelija kannattaa palkata esimerkiksi remontin tai rakennusprojektin tueksi. Vietämme suurimman osan ajastamme sisällä ja tilat, joissa oleskelemme vaikuttavat suoraan hyvinvointiimme. Sisustussuunnittelijan palkkaaminen on fiksu päätös, jos haluat kotisi tai yrityksesi tiloista koko potentiaalin käyttöön.

Sisustussuunnittelija voi auttaa monenlaisissa tilanteissa ja monenlaisia asiakkaita. Sinulla voi olla esimerkiksi uusi tila etkä tiedä miten edetä sisustuksen kanssa. Sinulla voi myös olla valmiita ideoita, mutta punainen lanka puuttuu. Voit olla keskellä ruuhkavuosia eikä aika riitä omatoimiseen sisustussuunnitteluun.

Tässä kolme syytä palkata sisustussuunnittelija olitpa remontoimassa tai rakentamassa uutta kotia tai yrityksen tiloja.

1. Sisustussuunnittelijan harjaantunut silmä ja ammattitaito

Sisustussuunnittelijan silmät on koulutettu näkemään asioita uudesta näkökulmasta. Sisustussuunnittelija osaa ehdottaa tilojen toimivuuden ja toivotun visuaalisen ilmeen kannalta parhaat muutokset. Suunnittelija osaa luoda WOW-efektejä ja uniikkeja lopputuloksia juuri sinun toiveiden pohjalta.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa

Suunnittelijalla on laaja tuntemus erilaisista kalusteista, pintamateriaaleista, valaisimista, tekstiileistä jne. Hän on värien ja valon ammattilainen ja osaa luoda niillä halutun tunnelman. Sisustussuunnittelija arvioi erilaisia vaihtoehtoja myös ekologian ja etiikan näkökulmasta. Saat omia arvoja vastaavan lopputuloksen.

Suunnitelmadokumentit auttavat kommunikoimaan eri osapuolten kanssa jatkovaiheissa. Sisustussuunnitelma sisältää kaikki tarvittavat tiedot esimerkiksi tarjouspyyntöjä, remontin toteutusta ja kalusteiden tilausta varten. Tämä helpottaa ja suoraviivaistaa toteuttajien työtä, koska alusta saakka on selvää minkälaista lopputulosta tavoitellaan.

Olen kirjoittanut aiemmin tänne blogiini sisustussuunnitelman tarkemmasta sisällöstä, pääset lukemaan lisää täältä.

2. Sisustussuunnittelijan verkostot ja yhteistyökumppanit

Sisustussuunnittelija auttaa löytämään juuri sinun projektiisi parhaiten sopivat tekijät ja tuotteet. Suunnittelijalla on laajat verkostot yhteistyökumppaneita eri aloilta. Sisustussuunnittelija pystyy etsimään myös ratkaisuja, joita ei esimerkiksi tavallisesta huonekalukaupasta löydy. Sisustussuunnittelijalla on myös kyky kommunikoida eri osapuolten kanssa sujuvasti.

3. Palkkaa sisustussuunnittelija ja säästät rahaa sekä aikaa

Palkkaamalla sisustussuunnittelijan voit välttää kalliiden virheostosten tekemisen. Sitä vastoin suunnittelija voi auttaa nostamaan asuntosi arvoa luomalla kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Myös yritys saa taloudellisia hyötyjä ammattilaisen palkkaamisesta kun mielikuva yrityksestä nousee uudelle tasolle toimitilojen edustavuuden ja ergonomian myötä.

Selkeä suunnitelma helpottaa myös remonttifirmaa ja säästät todennäköisesti rahaa toteutusvaiheessa kun toteuttajien aika ei kulu halutun lopputuloksen arvailuun. Suunnitelmadokumentit ovat koko ajan kohteessa tekijöiden tukena.

Sisustussuunnittelija voi siis tuoda monenlaista lisäarvoa sisustusprojektiisi. Ota yhteyttä kun mietit seuraavan sisustusmuutoksen käynnistämistä.

===

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Olen suunnitellut satoja erilaisia kohteita ja laajempi portfolio löytyy Pinterest-sivultani. Klikkaa tästä ja käy kurkkaamassa.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *