Close

1 joulukuun, 2019

Sisustussuunnittelu Vantaa | Herkullinen rivitalokodin sisustus

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Herkullinen sisustus syntyy käyttämällä rohkeasti värejä.

Tämä Vantaalla sijaitseva rivitalokoti on yksi värikkäimmistä suunnittelukohteistani. Oli ihan mahtavaa, että asiakkaillani oli lähtökohtana reipas värien käyttö ja persoonallinen väripaletti.

Rivitalokoti

He kertoivat heti ensitapaamisessa, että Skandinaavinen minimalismi ei ole heidän juttunsa ja nyt haluttiin jotain ihan muuta. Se oli selkeä linjaus ja toimi hyvänä pohjana aloitusvaiheessa.

Lähtötilanteessa koti oli aiempien asukkaiden remontoimassa kunnossa ja lapsiperheen arjessa jo hieman kulunut. Väripaletti oli lähinnä valkoista ja harmaata.

Asiakasperheeni matkustaa lomilla ja vapaa-ajalla paljon ja he halusivat kotiinsa samaa lämmintä sekä positiivista energiaa kuin he ovat kohdanneet lempimatkakohteissaan ympäri maailman. Suunnittelun lähtökohtana olivat perheen lempivärit, leikkisä asenne ja persoonallisuuden korostaminen.

Värimaailmassa on Miami-henkeä ja Etelä-Euroopan lämpöä. Vastavärejä käytettiin rohkeasti rinnakkain.

Lattiamateriaaliksi valikoitui tammiparketti. Seiniin saatiin elävyyttä ja lämmintä hehkua hiekkaefektimaalilla. Nämä struktuurimaalit ovat varsin suosittuja ympäri Eurooppaa, mutta Suomessa hieman harvinaisempia herkkuja. Niillä saa luotua mielenkiintoisia pintoja, jos tapetti ei tunnu omalta vaihtoehdolta.

Rivitalokoti koki remontissa isoja muutoksia. Remontissa uudistettiin keittiö kokonaan ja samalla avarrettiin myös pohjaratkaisua. Pintamateriaalit lattiasta kattoon tehtiin uudelleen ja valaistusratkaisuja parannettiin erilaisilla valaisimilla.

Projektin alussa valittiin väripaletti, jonka sävyjä käytettiin leikkisästi läpi asunnon. Keittiön välitila laatoitettiin ja laatoituksen saumaus tehtiin rohkeasti sävytetyillä saumalaasteilla. Yleisilmeeltään keittiö on kuitenkin vaalea. Kivitaso tuo hivenen särmää ja ryhtiä.

Mustakehyksinen lasiseinä asennettiin olohuoneen ja pienen makuuhuoneen väliin. Makuuhuoneen puolelle asennettiin pitkät verhot, jotta tilaan saadaan tarvittaessa yksityisyyttä ja tila pimennettyä. Lasiseinä jakaa konkreettisesti tilat omiksi kokonaisuuksiksiin, mutta ne haluttiin koodata myös erilaisilla värisävyillä. Lasiseinän molemmin puolin valittiin rohkeasti vastavärit rinnakkain. Tehokas yhdistelmä!

herkullinen sisustus
herkullinen sisustus
herkullinen sisustus

herkullinen sisustus
herkullinen sisustus
herkullinen sisustus
herkullinen sisustus

Harmaa sohva tasapainottaa väri-ilottelua, mutta tekstiileihin ja raheihin valikoitui värikkäitä tuotteita.

Remontti sujui hyvin ja asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Rivitalokoti on persoonallinen, rohkea ja lämmin kokonaisuus, joka hehkuu positiivista energiaa.

Oletko sinä skandinaavisen minimalismin ystävä vai houkutteleeko herkullinen sisustus? Suunnittelen mielelläni sekä värikkäitä että hillityn harmonisia koteja, joten ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat pintamateriaalit ja värimaailma.

Lisätietoja

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Haluatko nähdä lisää referenssikuvia erilaisista suunnittelukohteistani? Pinterestissä on laajempi portfolioni ja pääset katsomaan sen täältä. Käy kurkkaamassa.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *