Close

1 joulukuun, 2019

Blogi | Case: Herkullinen rivitalokoti

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Tämä on yksi värikkäimmistä suunnittelukohteistani. Oli ihan mahtavaa, että asiakkaillani oli lähtökohtana reipas värien käyttö. He kertoivat heti ensitapaamisessa, että Skandinaavinen minimalismi ei ole heidän juttunsa ja nyt haluttiin jotain ihan muuta.

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Asiakasperheeni matkustaa paljon ja he halusivat kotiinsa samaa lämmintä sekä positiivista energiaa kuin ovat kohdanneet lempimatkakohteissaan. Suunnittelun lähtökohtana olivat perheen lempivärit, leikkisä asenne ja persoonallisuuden korostaminen.

Makuuhuone
Olohuone
Makuuhuone

Remontissa uudistettiin keittiö kokonaan ja samalla avarrettiin myös pohjaratkaisua. Pintamateriaalit lattiasta kattoon tehtiin uudelleen ja valaistusratkaisuja parannettiin. Projektin alussa valittiin väripaletti, jonka sävyjä käytettiin leikkisästi läpi asunnon. Seinissä käytettiin herkullisen värisiä hiekkaefektimaaleja ja laatoituksen saumat tehtiin rohkeasti sävytetyillä saumalaasteilla.

Keittiö
Keittiö
Rivitalokoti
Keittiö

Oletko sinä skandinaavisen minimalismin ystävä vai kaipaatko kotiisi värejä? Suunnittelen mielelläni sekä värikkäitä että hillityn harmonisia koteja, joten ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva värimaailma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.