Close

3 heinäkuun, 2020

Blogi | Case: makuuhuoneen face lift

Kaisa Kallatsa

Tässä kohteessa remontoitiin muun muassa makuuhuone. Olemassa olevat huonekalut toimivat edelleen loistavasti, joten muutoksen päätavoite oli ilmeen kohotus pintoja uudistamalla.

Makuuhuoneeseen haluttiin väriä ja energiaa.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa

Makuuhuoneen päätyseinä näkyy myös olohuoneeseen, joten sävyltä toivottiin voimaa ja näyttävyyttä, jotta se ilahduttaa myös toisesta huoneesta nähtynä.

Kodissa on runsaasti kaunista taidetta ja ja värillisiä lasiesineitä. Lopullinen sävy sai inspiraationsa olemassa olevista elementeistä ja se sopii todella hyvin tilaan.

Vastavärien käyttö on tehokas keino luoda energiaa ja mielenkiintoista jännitettä. Tässä sinisen ja oranssin sävyt luovat upean kontrastin ja saavat toisensa hehkumaan.

Tavallisen mattapintaisen maalin sijaan päädyttiin eläväpintaiseen hiekkaefektimaaliin, jossa on enemmän luonnetta. Efektimaali muuttaa ilmettään erilaisessa valossa ja luo kauniin elävän pinnan. Voimakaskaan sävy ei pimennä huonetta, sillä pinta heijastaa valoa kauniisti.

Rohkeat valinnat kannattivat ja lopputuloksesta tuli onnistunut. Kannustan käyttämään rohkeasti värejä, sillä ne tuovat huikeaa energiaa, myös silloin kun ulkona on harmaata. Ota yhteyttä, jos kaipaat apua pintamateriaalien ja värisävyjen valintaan!

Interior Designer Kaisa Kallatsa
Interior designer Kaisa Kallatsa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.