Close

25 syyskuun, 2021

Työtila & lounge | Sisustussuunnittelu Uusimaa

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Työtila on arjessamme tärkeä, vietämmehän siellä valtavasti aikaa. Minut kutsuttiin apuun sisustamaan tyhjästä toimistohuoneesta viihtyisä, värikäs ja persoonallinen työtila.

Yksityisyrittäjän tilaa käytetään pääasiassa asiakastapaamisiin, joissa suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä, joten työtilaan toivottiin inspiroivaa ja rentoa tunnelmaa.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa

Asiakkaani toivoi, että heti sisään astuessa vastassa olisi jotain yllättävää ja positiivista. Työtila saisi myös olla värikäs ja kodinomainen. Hän ei poikkeuksellisesti halunnut työtilan ulkoasun olevan suoraan yrityksen brändin mukainen vaan enemmänkin omaa persoonaa henkivä kokonaisuus.

Tältä pohjalta lähdin suunnittelemaan sopivaa kokonaisuutta.

Maalarinvalkoiset seinät maalattiin ja yhdelle seinälle asennettiin näyttävä kasviaiheinen valokuvatapetti. Asiakkaani on innokas kasvien kasvattaja ja aihe toi hänen persoonaa kauniisti esille.

Tapetti on tervehtimässä kun astuu huoneeseen ja on näyttävyydessään yllättävä. Tapetti antoi myös inspiraation huoneen muidenkin elementtien värimaailmalle. Maalisävy, kalusteiden sävyt ja niiden verhoilukankaat valittiin tapetin inspiroimana.

Työtilan reipas huonekorkeus mahdollisti katossa olevien ilmastointiputkien naamioinnin kattoverholla. Kankaaksi valittiin valoa pehmeästi siivilöivä vaalea pellavamainen materiaali. Verho pehmentää samalla myös viileää loisteputkivalaistusta miellyttävämmäksi.

Lattiaan asennettiin kokolattiamatto, joka parantaa myös akustiikkaa ja tuo olohuonemaista tunnelmaa. Pehmeällä matolla on miellyttävää kävellä rennosti ilman kenkiä.

Irtokalustuksesta toivottiin loungemaista kokonaisuutta, jossa halutessaan voi nostaa jalat rahille ja hengähtää hetkeksi. Työtilaan jätettiin kuitenkin myös vapaata tilaa, jotta tila on hengittävä. Sohva ja nojatuoli ovat kalustuksen keskiössä. Sitä täydentävät säilytys- ja laskutilat, joita on helpoo siirrellä tarpeen vaatiessa.

Työtilan varustukseen kuuluu myös pirteän punainen jääkaappi, jossa asiakkaille tarjottavat virvokkeet pysyvät kylmänä.

Huoneen somisteena toimivat kevyet kirjahyllyt ja viherkasvit, joita asiakkaani täydentää pikkuhiljaa.

Seuraavaksi asiakkaani suunnitteleekin rentoja tupaantuliaisia asiakkailleen.

Lisätietoja

Olen suunnitellut erilaisia kohteita ja pääset katsomaan laajemman portfolioni Pinterestissä. Käy kurkkaamassa klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua työtilasi sisustussuunnitteluun.

Työtila
Työtila
Työtila
Työtila
Työtila
Työtila
Työtila
Toimisto

Tarvitsetko apua sisustussuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa lisää kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *