Close

31 maaliskuun, 2022

Sisustussuunnittelu Espoo | Uniikki tilanjakaja

Sisustussuunnittelijan blogi

Tällä kertaa aiheena uniikki tilanjakaja, säilytyskaluste jonka suunnittelin ja puuseppä toteutti.

Oletko koskaan tilannut kalusteita puusepältä? Teen paljon yhteistyötä taitavien puuseppien kanssa ja haluan jakaa lisätietoja Espoolaiseen yksityiskotiin tehdystä mittatilauskalusteesta.

tilanjakaja

Tein taloon kokonaisvaltaiseen remontti- ja sisustussuunnitelman ja samalla suunnittelin mittatilauskalusteen, jonka Puupisteen Tero Karjalainen toteutti. Hän myös kirjoitti projektista omaan blogiinsa ja pääset lukemaan koko jutun täältä. Teron blogissa on myös kuvia kalusteesta asennusvaiheessa.

Ruokailutilan ja olohuoneen väliin tarvittiin käytännöllinen sekä kaunis säilytyskaluste, joka samalla jakaa tilat omiksi kokonaisuuksikseen.

Ruokailutila on ylempänä kuin olohuone ja tämän tyyppiseen tilaan ei löytynyt valmista kalustetta. Ruokailutilan puolelle toivottiin baarikaappia ja säilytystilaa. Olohuoneen puolelle tehtiin vetolaatikot. Molemmilta puolilta käytettävä tilanjakaja-kaluste oli täydellinen ratkaisu tähän tilaan.

Yhteistyö ammattitaitoisen puusepän kanssa oli saumatonta ja kaluste istuu tilaan kuin hansikas. Terolta tuli hyviä ehdotuksia käytettäviin materiaaleihin ja muihin yksityiskohtiin liittyen. Lopputulos on viimeistelty ja käytännöllinen. Asiakas on todella tyytyväinen lopputulokseen ja totesi, että toteutettu kaluste tulee olemaan kovassa käytössä pitkään.

Suosittelen lämpimästi harkitsemaan mittatilauskalusteen tilaamista puusepältä, jos sopivaa kalustetta ei löydy valmiina. Autan mielelläni erilaisten kalusteiden suunnittelussa. Verkostossani on myös taitavia ja luotettavia puuseppiä toteutusta varten. Joka puolelta pääkaupunkiseutua löytyy sopivia tekijöitä.

===

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta. Niistä voi koota juuri projektiisi sopivan kokonaisuuden.

Olen suunnitellut lukuisia erilaisia kohteita ja porfolioni on esillä esimerkiksi Pinterestissä. Klikkaa tästä ja pääset näkemään kuvia erilaisista toteutuksista.

Ota yhteyttä, jos kaipaat apua tila- tai sisustussuunnitteluun.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *