Close

28 marraskuun, 2018

Sisustussuunnittelu Helsinki | Värejä toimistoon

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
värejä toimistoon

Tällä kertaa aiheena on asiakasprojekti jossa tuotiin värejä toimistoon.

Minulta kysytään usein, että käytänkö suunnitelmissani värejä vai teenkö pelkästään samaa kuin eri medioissa paljon tarjoillaan: musta-valko-harmaita sisustuksia. Vastaukseni on: kyllä, käytän erittäin mielelläni värejä!

Rakastan värejä, niiden eri vivahteet kiehtovat ja inspiroivat. Värit tuovat mielenkiintoa ja energiaa sisustukseen, sitä me suomalaisetkin tarvitsemme.

Toinen yleinen kysymys on, että suunnittelenko kotien lisäksi myös julkisia tiloja. Ja vastaus on jälleen kyllä, suunnittelen erittäin mielelläni myös erilaisia yritysten tiloja.

Tähän Helsingissä sijaitsevaan toimistoon toivottiin taukotilaa, jota voi käyttää myös rentoihin ideointisessioihin. Tyyliksi toivottiin jotain muuta kuin skandinaavista minimalismia. Värikkyyttä, boheemia kotoisuutta, särmää, lämpöä. Energiaa, joka saa silmät auki myös marraskuun pimeinä aamuina. Suunnittelun lähtökohtana käytettiin myös asiakkaan omaa brändiä ja viestinnän tyyliä.

värejä toimistoon

Seinäpinnat ovat valkoisen ja beigen sävyisiä. Lattia on vaaleanharmaa. Tilaan tuotiin puun ja nahkan lämpimiä sävyjä, värikkäitä tekstiilejä ja abstraktia taidetta, joissa on käytetty voimakkaita värejä. Teokset suorastaan pursuavat energiaa. Ideointi- ja taukotila kalustettiin rennoilla ja helposti siirrettävillä kalusteilla, jotta tilaa voidaan tarpeen vaatiessa muunnella.

Tässä kohteessa asiakkaan toiveena oli värikäs ja energisoiva ympäristö, mutta seuraava kohde voi olla jotain ihan muuta, esimerkiksi mustan, valkoisen ja harmaan hienovarainen yhdistelmä ja luon sen ihan yhtä mielelläni. Sisustussuunnittelija on palveluammatissa, jossa kaiken perusta on asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Mottoni on: ”It’s not about you. It’s about the customer”.

Kaipaatko sinä värejä toimistoon tai kotiin? Värien käytöllä saa tilan tunnelman muutettua helposti ja vaikka vuodenaikojen mukaan erilaiseksi. Rohkeasti vain kokeilemaan ja makustelemaan erilaisia väriyhdistelmiä. Jos tuntuu, että kaipaat apua, niin autan mielelläni.

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva ympäristö.

Lisätietoja

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta. Niistä voi koota juuri projektiisi sopivan kokonaisuuden.

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Olen suunnitellut lukuisia erilaisia kohteita ja porfolioni on esillä esimerkiksi Pinterestissä. Klikkaa tästä ja pääset näkemään kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *