Close

28 marraskuun, 2018

Blogi | Case: Värejä toimistoon

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Minulta kysytään usein, että käytänkö suunnitelmissani värejä vai teenkö pelkästään samaa kuin eri medioissa paljon tarjoillaan: musta-valko-harmaita sisustuksia. Vastaukseni on: kyllä, käytän erittäin mielelläni värejä! Rakastan värejä, niiden eri vivahteet kiehtovat ja inspiroivat. Värit tuovat mielenkiintoa ja energiaa sisustukseen, sitä me suomalaisetkin tarvitsemme.

Toinen yleinen kysymys on, että suunnittelenko kotien lisäksi myös julkisia tiloja. Ja vastaus on jälleen kyllä, suunnittelen erittäin mielelläni myös erilaisia yritysten tiloja.

Tähän toimistoon toivottiin taukotilaa, jota voi käyttää myös rentoihin ideointisessioihin. Tyyliksi toivottiin jotain muuta kuin skandinaavista minimalismia. Värikkyyttä, boheemia kotoisuutta, särmää, lämpöä. Energiaa, joka saa silmät auki myös marraskuun pimeinä aamuina. Suunnittelun lähtökohtana käytettiin myös asiakkaan omaa brändiä ja viestinnän tyyliä.

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Tilaan tuotiin puun ja nahkan lämpimiä sävyjä, värikkäitä tekstiilejä ja taidetta, joissa on käytetty voimakkaita värejä.

Tässä kohteessa siis asiakkaan toiveena oli värikäs ja energisoiva ympäristö, mutta seuraava voi olla jotain ihan muuta, esimerkiksi mustan, valkoisen ja harmaan hienovarainen yhdistelmä ja luon sen ihan yhtä mielelläni. Sisustussuunnittelija on palveluammatissa, jossa kaiken perusta on asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Mottoni on: ”It’s not about you. It’s about the customer”.

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva ympäristö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.