Close

25 lokakuun, 2019

Blogi | Case: Walk-in closet

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Asiakkaani asuu viehättävässä vanhassa 1800-luvun lopulla rakennetussa talossa ja he kaipasivat kunnollista tilaa vaatteiden ja asusteiden säilytystä sekä pukeutumista varten. Suunnittelin heille kustomoidun walk-in closetin.

Interior Designer Kaisa Kallatsa

Tilassa on vino katto, joten ainoa tapa ottaa kaikki kuutiot tehokkaaseen käyttöön oli suunnitella kaapisto millilleen kustomoidusti. Suunnittelin toiminnallisuudet, visuaalisen ilmeen ja materiaalit. Materiaaleina käytettiin tammea, kuparia, lasia ja nahkaa. Kaapisto valaistiin runkoon upotetuilla LED-nauhoilla.

Pyysin myös tekemieni mittapiirustusten ja 3D-kuvien avulla tarjoukset puusepiltä sekä autoin asiakasta päätösten teossa. Organisoin tarkistusmittauksen puusepän kanssa kohteessa, jonka jälkeen hiottiin vielä yksityiskohtia yhdessä. Vuoropuhelu puusepän kanssa jatkui myös rakentamisen aikana, yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa on todella antoisaa.

Lopputulos on viimeistelty ja kaunis. Tila viimeisteltiin ylellisellä kokolattiamatolla sekä rahilla. Nyt koko tila on tehokkaassa käytössä.

Interior Designer Kaisa Kallatsa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.