Close

1 helmikuun, 2020

Sisustussuunnittelu Espoo | Woman cave

KaisaKallatsaSisustussuunnittelija

Tähän kohteeseen ei sisustettu miesluolaa vaan naisluola, woman cave. Tilasta rakentui ei niin perinteinen oleskelutila TV:n katseluun, lukemiseen ja ystävien sekä perheen kanssa oleskeluun.

woman cave

Espoossa asuva hurmaava asiakkaani toivoi omakotitaloonsa tilaa, jossa olisi ylellisyyttä, naisellisuutta ja hieman bling blingiä. Tunnelmaa, jossa olisi mukava avata pullo kuohuvaa ja rentoutua ystävien kanssa. Sisustuksessa haluttiin myös leikitellä, joten valinnat tehtiin pilke silmäkulmassa.

Talossa on varsinainen olohuone erikseen ja tämä sisustettava tila oli kellarikerroksessa saunaosaston yhteydessä. Tilaa haluttiinkin käyttää tulevaisuudessa saunailtojen viettopaikkana ja TV-huoneena.

Huoneen pintamateriaalit ja sävyt olivat valmiiksi neutraalit ja hyvässä kunnossa, joten se oli hyvä tausta pyöreille ja runsaille muodoille sekä erilaisten materiaalien yhdistelylle.

Tilaan valittiin muhkea Chesterfield-tyylinen sohva ja samaa muotokieltä mukaileva divaani samettiverhoilulla. Nojatuoli jatkaa samaa tyyliä. Niihin yhdistettiin puinen sohvapöytä ja kevyt hylly, johon saa kerättyä kirjoja ja muita kauniita esineitä.

Lattialle valittiin matto, jonka värimaailma kerää tilan kaikki värisävyt yhteen.

Yleisvalaistusta täydennettiin pöytävalaisimella ja lattiavalaisimella. Tasoilla on runsaasti tilaa kynttilöitä varten kun on aika tunnelmoida.

Juomat pysyvät viileänä kullanvärisessä Smegin jääkaapissa. Mukaan valikoitui myös peilipintainen baarikaappi. Seinille valikoitui ison peilin lisäksi akvarellimaalaus ja naiselliseen tyyliin sopiva juliste.

Värimaailma koostuu sinisen, kullan, harmaan ja beigen sävyistä. Tässä tilassa tehtiin rohkeita yhdistelmiä hieman jopa provosoivasti ja tila jää varmasti kävijöille mieleen.

Samettia, pörröistä turkisjäljitelmää metallinhohtoa, peilejä ja puupintoja. Siitä on tämä woman cave tehty.

Sisustus rakentuu ja elää hurmaavan asiakkaani fiiliksen mukaan tulevaisuudessa. Ei muuta kuin juomat kylmään ja juhlat pystyyn!

Tämä oli erittäin mieluisa projekti ja toivon, että woman cave tarjoaa asiakkaalleni monia ikimuistoisia hetkiä.

woman cave
woman cave
woman cave
woman cave
Kaisa Kallatsa
woman cave

Lisätietoja

Olen suunnitellut satoja erilaisia kohteita ja referenssikuvia löytyy nyt myös Pinterest-sivultani. Klikkaa tästä ja käy katsomassa kuvia erilaisista toteutuksista.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua sisustussuunnittelussa. Autan mielelläni isoissa ja pienissä projekteissa. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *