Close

30 syyskuun, 2022

Sisustussuunnittelija messuilla | Habitare 2022

Kaisa Kallatsa Sisustussuunnittelija

Habitare | Helsinki | Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa

Habitare 2022-messut järjestettiin parin vuoden tauon jälkeen Helsingissä ja oli inspiroivaa käydä kiertelemässä sisustusalan toimijoiden osastoilla. Samalla tuli tavattua kauempaa tulleita kollegoitakin pitkästä aikaa.

Habitare -messuilla on pitkät perinteet Suomen sisustuskentällä. Tänäkin vuonna messuilla oli huonekalujen ja valaisinten lisäksi myös kodin elektroniikka kattavasti esillä. Oli mielenkiintoista tsekata uusimpia virtauksia kodinkoneiden sekä audiovisuaalisten laitteiden osalta. Löysin samalla messuilta sopivat AV-ratkaisut käynnissä olevaan asiakasprojektiin, joten sain konkreettista apua messuvierailusta.

Ihailin messuilla myös kauniita tekstiilejä. Erityisesti värikkäät matot kiinnittivät huomioni ja niitä oli useammalla osastolla. Messuilla oli myös keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat edustettuina. Lasiseinäiset saunat ovat edelleen erittäin suosittuja.

Uutuuksien vastapainoksi Habitare 2022 -messuilla oli myös oma osio antiikille, jossa oli paljon antiikkikauppiaita esittelemässä omia valikoimiaan. Pöydät notkuivat erilaisia esineitä menneiltä vuosikymmeniltä ja katse kiinnittyi mitä mielenkiintoisempiin juttuihin.

Ilahduin, että monia taiteilijoita oli esittelemässä omaa taidettaan. Erityisesti abstrakti sisustustaide oli näyttävästi esillä. Joillakin taiteilijoilla oli myös akustiikkataidetta omalla osastollaan esillä. Värejä ja tyylejä löytyi laidasta laitaan. Itse olen esittävän taiteen ystävä ja harrastaja, joten toivon, että jatkossa myös esittävän taiteen genrestä on ammattilaisia messuilla mukana. Kenties jo ensi vuonna.

Inspiroiduin eniten värikkäästä ja yllättävästä Signals-osastosta. Se edusti jälleen kerran tämän nykyhetken lisäksi tulevaisuuden trendejä ja sisustus oli täynnä erilaisia väriyhdistelmiä, muotoja ja teemoja. Osastolla oli ehdottomasti Habitare 2022-messujen kovin kuhina, joten väri-ilottelu selvästi veti kävijöitä puoleensa. Minunkin kameraan tarttui eniten kuvia juuri tältä mielenkiintoiselta osastolta.

Tässä kuvakollaasi Habitare 2022-messujen eri osastoilta.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Näyttäviä paneeli- ja valaistusratkaisuja (Jukola).
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Akustoivia valaisimia
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Habitare 2022
Habitare 2022
Habitare 2022
Signals-osasto
Habitare 2022
Signals
Habitare 2022
Signals

Toivottavasti tästä messuraportista on sinulle iloa. Kävitkö sinä inspiroitumassa messuilla?

Ensi vuoden messuja odotellen, Kaisa.

Lisätietoja

Suunnitteletko sinä rakentamista, remontointia tai sisustusprojektia? Ota yhteyttä, jos tarvitset apua ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa lisää kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *