Close

1 toukokuun, 2019

Sisustussuunnittelu Espoo | Industrialhenkinen kylpyhuone

Kaisa Kallatsa Sisustussuunnittelija
kylpyhuone

Tällä kertaa aiheena on industrialhenkinen kylpyhuone.

Kylpyhuone on arjessa hyvin keskeinen tila ja sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Kylpyhuoneessa peseydytään ja rentoudutaan, joten tunnelman tulisi tukea näitä molempia. Kylpyhuoneremontti tehdään yleensä harvoin, joten pintamateriaalien ja kalusteiden tulisi olla sellaisia, jotka miellyttävät vielä vuosienkin päästä.

Sain olla mukana suunnittelemassa Espoolaisen paritaloasunnon kylpyhuoneremonttia. Kylpyhuone ja sauna sijaitsevat asunnon kellarikerroksessa, joka remontoitiin täysin lattiasta kattoon.

Remontin laajuuden vuoksi oli järkevää myös tarkastella tilan toimivuutta uudestaan ja tehdä parannuksia, jotta kylpyhuone palvelisi perheen tarpeita mahdollisimman hyvin.

Todettiin, että on järkevää lohkaista pieni osa kylpyhuoneen vieressä olevasta vaatehuoneesta paremmin toimivaa WC-tilaa varten. Näin saatiin vapautettua lisätilaa pesutiloille. Suihkunurkkaukseen rakennettiin upotetut hyllyt shampoopulloille ja valaistus suunniteltiin kokonaan uudelleen.

Kylpyhuoneeseen toivottiin industrialhenkeä, särmää ja kontrastia sekä ripaus bling blingiä.

Saunaan toivottiin hämyistä tunnelmaa, jossa on hyvä rentoutua ruuhkavuosien keskellä.

Toivottu tunnelma luotiin yhdistämällä sekä mattapintaisia että kiiltäviä materiaaleja. Lattia ja seinät laatoitettiin valkoisilla ja vaaleanharmailla laatoilla, mutta niiden rinnalle valittiin tummemmat kohopintaiset tehostelaatat. Kattoon valittiin musta sormipaneeli ja se tuo tilaan rauhoittavan hämyisen tunnelman. Tila ei kuitenkaan ole pimeä, sillä valaistus on tehokas ja eri tilanteisiin sopivaksi säädettävissä.

Vesikalusteiden materiaaliksi valikoitui musta kromi. Kylpyhuone täydennettiin sopivan industrialhenkisillä kiintokalusteilla. Allaskaluste ja korkea kaappi tarjoavat reippaasti säilytystilaa. Särmikkäiden muotojen ja kontrastien vastapainoksi valittiin pyöreä valopeili, joka tuo hieman pehmeyttä tilaan. Myös valopeilin värilämpötilaa ja voimakkuutta voidaan säätää.

Osa saunan seinistä rakennettiin lasista, jotta tilaan saatiin lisää tilan tuntua. Kattoon asennettiin samaa mustaa sormipaneelia kuin kylpyhuoneeseen, seiniin valittiin mustaksi käsiteltyä paneelia ja lauteet rakennettiin lämpökäsitellystä radiatamännystä.

kylpyhuone
kylpyhuone
Kiiltävää ja mattapintaa
kylpyhuone
Mustaa kromia
kylpyhuone
Upotetut ja valaistut seinähyllyt

Lisätietoja

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta. Niistä voi koota juuri projektiisi sopivan kokonaisuuden.

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Olen suunnitellut lukuisia erilaisia kohteita ja porfolioni on esillä esimerkiksi Pinterestissä. Klikkaa tästä ja pääset näkemään kuvia erilaisista toteutuksista.

Ota yhteyttä, jos kaipaat apua tila- tai sisustussuunnitteluun.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

2 Comments on “Sisustussuunnittelu Espoo | Industrialhenkinen kylpyhuone

Reijo
1 toukokuun, 2019 at 18:56

Tervehdys Kaisa.Meillä alkaa kylppäriremppa,en tiedä vielä aloitusaikaa(taloyhtiön kohde).Tarvittaisiin varmaan ammattiapua suunnittelussa.Tehtäisiin muutokset pienellä budjetilla,eläkeläisiä kun ollaan.Olis kiva saada apua sinulta

Vastaa
Kaisa
2 toukokuun, 2019 at 05:52

Hei Reijo,
kiitos viestistä, autan mielelläni. Lähetän sinulle sähköpostia, niin voidaan jatkaa keskustelua sitä kautta. 🙂
t. Kaisa

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *