Close

8 heinäkuun, 2022

Sisustussuunnittelijan kirjasuositus kesälomalle

KaisaKallatsaSisustussuunnittelija

Kirjasuositus taitaa olla jo perinne kesälomaa varten. Aloitan tänään kesälomani ja palaan takaisin suunnittelupöydän ääreen maanantaina 1.8.2022. Syksylle löytyy vielä suunnitteluaikoja, joten ole rohkeasti yhteydessä, jos tarvitset sisustussuunnittelijaa kotisi tai yrityksesi tilojen suunnitteluun.

Salaiset Helmet: koti kuin unelma

Kiireisen kevään jälkeen tekee hyvää hieman hengähtää ja pysähtyä esimerkiksi inspiroivan kirjan parissa. Tässä kirjasuositus sinulle, joka kaipaat lukemista ja visuaalista inspiraatiota lomapäiviin.

Kirjasuositus

Cozy Publishing on julkaissut vuonna 2021 kirjan Salaiset Helmet: koti kuin unelma. Kirja avaa ovet kahdeksaan erityislaatuiseen, taidokkaasti sisustettuun suomalaiskotiin. Kirjassa esiteltävät sisustukset on suunnitellut sisustusarkkitehti Elina Siltanen-Sjöberg. Tekstit ovat Kari-Otso Nevanluoman käsialaa.

Tekijät kuvailevat kirjaa näin:

Kirja on syntynyt sisustusunelmista, visioista ja ideoista, jotka kietoutuvat kiehtovasti toisiinsa. Teemme tutuksi helsinkiläisiä koteja ja huviloita, joissa klassinen eurooppalainen sisustustyyli kohtaa ainutlaatuisen pehmeän pohjoismaisen valon, kodikkuudentajun ja sopusuhtaisen arkkitehtuurin.

Nämä asukkaidensa toteutuneet unelmat sijaitsevat pääkaupunkimme kauneimmilla paikoilla, historiallisesta arkkitehtuuristaan tunnetuissa kaupunginosissa tai sen ympäristössä. Samalla teos on kertomus kyltymättömästä rakkaudesta hullaannuttavan upeisiin väriyhdistelmiin sekä kuoseihin ja kankaisiin, joita tekee mieli kosketella ja tunnustella. Haluamme esitellä sinulle miljöita, jotka poikkeavat perinteisestä pohjoismaisen pelkistetystä sisustustyylistä ja ihastuttaa uniikeilla tiloilla, jotka kutsuvat asukkaitaan lähes taianomaisesti puoleensa. Näissä kodeissa tuntuu hyvältä olla, koska ne on räätälöity asukkaiden kaikkien toiveiden mukaisiksi. Siksi ne ovat heille tärkeitä ja merkityksellisiä.

Avaamme ovet kaikkiaan kahdeksaan ajattoman kauniiseen kotiin. Mutta miksi kirjan nimi on juuri Salaiset helmet. Sen vuoksi, että perheet ovat avanneet ovensa ainoastaan tämän kirjan sivuille.

Kirasuositus

Aurinkoista heinäkuuta kaikille ja rentouttavia lomapäiviä teille, jotka lomailette. Nähdään elokuussa. Ota yhteyttä, jos kaipaat syksyllä apua sisustusprojektiisi. Autan sekä pienissä että isoissa toteutuksissa.

Referenssikuvia näet laajemmin Pinterestissä, klikkaa tästä.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *