Close

8 elokuun, 2021

Sisustussuunnittelija reissussa | Lohjan Asuntomessut 2021

Sisustussuunnittelijan blogi

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestettiin Lohjalla. Sisustussuunnittelijana tykkään olla liikkeellä ja vierailla erilaisilla messuilla ja tapahtumissa.

Kaunis messualue sijaitsee Lohjanjärven rannalla. Asuntomessujen ajankohta heinä-elokuussa on ihanteellinen, koska messualue näyttää parhaat puolensa. Lohjajärven rannalla oli jopa maalaisromanttinen olo kun katseli kaunista järvimaisemaa.

Interiordesigner Kaisa Kallatsa

Messualueen talojen julkisivujen värimaailma on pääasiassa mustaa, valkoista ja harmaata. Muutamien talojen julkisivuissa oli yhdistetty kauniisti puuta ja kiveä. Erilaisia rimoituksia näkyi myös paljon.

Messutaloissa näkyi paljon isoja terasseja ja pihojen yleisilmeeseen oli myös panostettu istutuksilla. Sainkin paljon inspiraatiota omaankin pihassuunnitteluun ja kasvien valintaan.

Messualueen erikoisuus oli pyöreä Pyörre-talo, jonka ulkoseinissä oli käytetty materiaalina autonromuja ja kierrätyslasia. Ihmisiä kiinnosti selvästi tämä erikoinen luomus.

Sisustuksissa näkyi myös paljon luonnonkiveä tai luonnonkivimäisiä keraamisia laattoja etenkin kylpyhuoneissa. Vesikalusteissa oli käytetty useassa kohteessa messinkiä.

Rimakatot ja paneloinnit ovat edelleen suosittuja elementtejä tuomaan lämmintä tunnelmaa. Puupintoja näkyi hyvin erilaisissa tiloissa. Muutamassa kohteessa oli myös kauniit hirsiseinät esillä.

Värimaailmaltaan suurin osa kohteista oli skandinaavisen maltillisia ja vaaleita, mutta muutamia väripilkkujakin oli joukossa. Isot seinäpinnat olivat yleisesti vaaleita. Kontrastia ja väriä oli tuotu enimmäkseen huonekalujen verhoilukankailla ja muilla tekstiileillä.

Ilokseni huomasin, että muutamissa kohteissa oli käytetty taidetta tuomassa väriä. Erityisesti grafiikka ja abstraktit maalaukset olivat hyvin edustettuina.

Mustat tai tummat keittiöt ovat edelleen paljon esillä ja keittiö on osa oleskelutiloja, jotta saadaan avara yleisfiilis. Oleskelutiloissa oli myös paljon korkeita huonekorkeuksia, jotka luo avaruutta ja tilavuutta tiloihin.

Yleisvalaistuksena oli käytetty pääasiassa kattoon upotettuja LED-spotteja ja LED-nauhoja. Irtovalaistuksessa oli enemmän vaihtelevuutta. Bongasin monta kaunista seinävalaisinta messutalojen sisustuksissa.

Tässä muutamia tunnelmapaloja messuilta. Kävitkö sinä katsastamassa Lohjan asuntomessut 2021 ja aiotko suunnata ensi vuonna Naantaliin?

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa
Asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021

Toivottavaasttti tästä asuntomessut 2021 -raportista oli sinulle hyötyä.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua sisustussuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa lisää kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *