Close

2 lokakuun, 2019

Sisustussuunnittelija podcastin vieraana

Kaisa Kallatsa

Tällä kertaa aiheena on sisustussuunnittelija podcastin vieraana. Podcast -vierailu oli minulle ihan uusi ja jännittävä kokemus, mutta keskustelu oli niin mukaansatempaava, että jännitys haihtui nopeasti.

Luovia-podcast on luovan alan ammattilaisille suunnattu podcast, jossa keskustellaan erilaisista luon alan ammattilaisia koskettavista aiheista. Vieraina on ollut valokuvaajia, kirjailijoita, taidemaalareita ja muita luovan alan monitaitureita.

Olin elokuussa 2019 Luovia-podcastin vieraana keskustelemassa Nani Härkösen kanssa sisustussuunnittelusta, luovan alan yrittäjyydestä ja pääsin myös haaveilemaan ISOSTI. Saat myös lisätietoja minusta ja aiemmasta työkokemuksestani.

Sisustussuunnittelija podcastin vieraana, menisin mielelläni toistekin, tämä oli todella mukava kokemus.

Käy kuuntelemassa Luovia-podcastin jakso #71. Kuulen myös mielelläni kommentteja mitä mieltä olit keskustelusta.

”Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsan mielestä luova työ pitää ottaa entistä vakavammin, sillä kauneudella ja luovuudella on hyvinvointia lisäävä merkitys. Alanvaihtajana hän tietää mistä puhuu: vuodet it-maailmassa opettivat myös niitä taitoja, joita yrittäjänä tarvitaan. Tässä Luovia-podcastin jaksossa keskustellaan siis sisustamisen lisäksi myös sisustussuunnittelijan arjesta ja näkemyksestä, kannattavasta yrittäjyydestä ja ajanhallinnasta.”

sisustussuunnittelija podcastin vieraana

Kuunteletko sinä podcasteja? Ne ovat nykyisin suosittua viihdettä ja valikoima alkaa olla todella laaja. Jokainen löytää varmasti kiinnostavia podcasteja omaan makuun. Podcastit ovat tuoneet mediakentälle virkistävän tuulahduksen, sillä melkeinpä kuka tahansa voi perustaa oman podcastin ja alkaa tehdä mediatyötä omalla tyylillä.

Sisustussuunnittelijan työ edellyttää aika paljon autolla ajamista ja kuuntelen itse automatkoilla eri aiheisia podcasteja. Aiheet liikkuvat yleensä taiteen, luovan työn, liiketoiminnan kehittämisen ja yrittäjyyden parissa. Valintani teen aina fiiliksen mukaan.

Podcastit ovat myös hyvä lähde oppia uutta itselle vieraista aiheista. Ulkomaisista podcasteista olen jo löytänyt monta suosikkia ja toivottavasti Suomeenkin saadaan lisää uusia podcasteja sisustussuunnitteluun ja taiteeseen liittyen.

Lisätietoja

Ota yhteyttä, jos tarvitset sisustussuunnittelijaa!

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta. Niistä voi koota juuri projektiisi sopivan kokonaisuuden.

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Olen suunnitellut lukuisia erilaisia kohteita ja porfolioni on esillä esimerkiksi Pinterestissä. Klikkaa tästä ja pääset näkemään kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *