Close

1 kesäkuun, 2023

Makuuhuoneen sisustussuunnittelu Vantaa | Utuinen tapetti

Kaisa Kallatsa Sisustussuunnittelija

Tällä kertaa aiheena on vanhempien makuuhuoneen sisustus ja ihanan utuinen tapetti.

makuuhuoneen sisustus tapetti

Vantaalla sijaitsevaan omakotitaloon tehtiin kokonaisvaltainen remontti- ja sisustussuunnitelma, mutta keskityn nyt vanhempien makuuhuoneen katseenvangitsijaan, jolla loihdittiin rauhoittava ja utuinen tunnelma.

Master bedroom

Vanhempien makuuhuone sijaitsee olohuoneen vieressä ja oven ollessa auki huoneeseen on suora näkymä oleskelutiloista.

Tavoitteena oli, että näkymä on miellyttävä oven ollessa myös auki. Ajatuksena oli luoda rauhoittava tunnelma, johon on hyvä päivän päätteeksi vetäytyä lepäämään.

Tapettivalikoima on valtava ja vertailin lukuisia erilaisia vaihtoehtoja keskenään. Mielessäni oli selkeä visio tunnelmasta, täytyi vaan löytää juuri se oikea tapetti, jolla sen voi toteuttaa. Etsin tapettia, jossa on iso kuvio ja se jatkuu koko seinän kokoisena, on ikään kuin suuri maalaus.

Vihdoin vaaleanharmaan maalisävyn rinnalle makuuhuoneen seinälle löytyi ihanan utuinen ja sävymaailmaltaan rauhallinen tapetti, joka vastasi sitä mielessäni ollutta tunnelmaa. Tapetti tilattiin seinän mittojen mukaan ja se takasi, että kaunis kuvio istuu tilaan täydellisesti.

Makuuhuoneen sisustus tapetti

Tapetin kuvio on iso, pehmeä ja muraalimainen. Kokonaisuudesta tuli kaunis taideteos, joka vangitsee myös kauempaa katsottuna. Värimaailma on utuinen sekoitus erilaisia harmaansävyjä, valkoista ja ripaus okran keltaista, josta tulee kultainen vaikutelma. Tähän tapettiin on helppo yhdistää erivärisiä tekstiilejä ja vaikka sängynpääty. Asiakkaani olikin itse valinnut utuisen roosan sävyisiä tyynyjä tapetin rinnalle ja kokonaisuus näyttää oikein hyvältä.

Makuuhuoneen sisustus tapetti

Makuuhuoneen sisustus tapetti

Tällainen vanhempien makuuhuoneen sisustus ja tapetti tällä kertaa. Esittelen kenties talon muita remontoituja tiloja myöhemmin. Remontti on sen verran iso kokonaisuus, että se päätettiin toteuttaa useammassa vaiheessa.

Oletko sinä tapettien ystävä vai suositko mielummin maalattuja pintoja? Oletko kokenut haasteita juuri sen oikean tapetin tai maalisävyn valinnassa?

Muutama postaus taaksepäin kirjoitin vuoden 2023 tapettitrendeistä. Pääset lukemaan sen tästä.

===

Tarvitsetko apua kodin tai toimiston sisustussuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa lisää kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *