Close

19 tammikuun, 2019

Sisustussuunnittelija reissussa | Messukuulumiset Pariisista

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Tässä tulee messukuulumiset Pariisista.

Messukuulumiset pariisista

Edellisen blogikirjoitukseni aihe oli väritrendit meillä sekä maailmalla ja jatkan nyt samaa aihetta sivuten. Piipahdin Pariisissa Maison et Objet-messuilla ja halusin jakaa päällimmäiset trendikuulumiset teillekin. Messut järjestetään kahdesti vuodessa, tammi- ja syyskuussa Parc des Expositions -messualueella. Alueella on 8 messuhallia täynnä mitä erilaisempia kotiin ja asumiseen liittyviä tuotteita ympäri maailman. Messuilla on todellakin KAIKKEA kaikille ja osastot ovat upeita.

Matkailu virkistää ja inspiroi luovan työn tekijää ja näiltä matkoilta ammennan ideoita pitkäksi aikaa.

What’s New

Messujen laajuuden vuoksi keskityn nyt sisustamisen ”What’s New”-osastoon, johon ranskalainen tyyliasiantuntija Elizabeth Leriche oli kerännyt kokoelman sisustustuotteita, jotka edustavat tämän hetken trendejä. Osasto esitteli kolme pääteemaa: Minimal Brutalist, Luxury Graphic ja Ethnic Arty.

Minimal Brutalist

Minimal Brutalist-teemaa kuvataan tarjoavan variaatioita nykyaikaiseen minimalismiin ja yksinkertaisuuteen, jota ohjaavat rouheat ja vahvat materiaalit sekä veistokselliset muodot.

Messukuulumiset pariisista
Minimal Brutalist

Luxury Graphic

Luxury Graphic tutkii värejä ja kuvioita ja yhdistää niitä arvokkaisiin materiaaleihin. Tässä teemassa on vaikutteita mm. Art Decosta ja 70-luvun tyyleistä.

Messukuulumiset pariisista
Luxury Graphic

Ethnic Arty

Ethnic Arty kertoo halusta monimuotoisuuteen sekä vaikutteiden ja kulttuurien yhdistämiseen. Tämä teema uudistaa aitoja käsityötaitoja käyttämällä materiaaleja ja tekniikoita, jotka lisäävät uniikkia luovuutta.

Messukuulumiset pariisista
Ethnic Arty

Nämä teemat näkyivät kattavasti eri yritysten messuosastoilla, mutta vastaan tuli paljon muunkinlaisia tyylejä, värimaailmoja, kuoseja jne. Tarjonta on valtava.

Yksi kiinnostavimmista asioista sisustusalan tapahtumissa on myös ihmiset. On ihan mahtavaa nähdä laaja kirjo persoonallisia ja rohkeita pukeutujia eri puolilta maailmaa. Luova työ saa näkyä myös habituksessa.

Lähdin Maison et Objet-messuilta inspiroituneena ja pää täynnä ideoita! Seuraavaksi katsastan Tukholman Furniture & Light-messujen tarjonnan helmikuussa.

Toivottavati nämä messukuulumiset Pariisista antoi inspiraatiota. Mitä ajatuksia nämä trenditeemat sinussa herättivät?

===

Tarvitsetko apua toimiston sisustussuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa lisää kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

2 Comments on “Sisustussuunnittelija reissussa | Messukuulumiset Pariisista

Umis
19 tammikuun, 2019 at 16:57

Maanläheisyys, selkeys ja lämmin värikylläisyys välittyy näistä kuvistasi. Ainakin minua miellyttää nämä trendit. Hauskaa saada tuore tuulahdus ja ideoita sisustukseen?❤️

Vastaa
Kaisa
19 tammikuun, 2019 at 19:58

Kiitos Umis kommentista. Nyt on tosiaan minimalistisemmassakin tyylissä lämpöä ja maanläheisyyttä. Kiva, jos tämä pintaraapaisu ajankohtaisista trendeistä antaa inspiraatiota. <3 Messuilla oli taas niin paljon kaikkea ja spontaaneja wow-reaktioita tuli useammassakin kohtaa. Oli hauska nähdä suorastaan psykedeelisiäkin juttuja. Sisustamisen ei tarvitse olla liian vakavaa. 🙂

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *