Close

4 helmikuun, 2018

Blogi | Oikea hetki ottaa yhteyttä sisustussuunnittelijaan

Sisustussuunnittelija

Suunnitteletko oman kodin rakentamista tai remontointia?

Kaipaako yrityksesi toimitilat päivittämistä?

Vuoden vilkkain rakentamis- ja remontointikausi lähestyy hurjaa vauhtia. Moni on viime aikoina kysynyt, että mikä on oikea hetki ottaa yhteyttä sisustussuunnittelijaan, jos kaipaa tulevaan projektiinsa ammattilaisen suunnitteluapua. Usein sopivin vastaus on ”eilen”.

Pointtini on, että ota yhteyttä sisustussuunnittelijaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Sisustussuunnittelu on usein muutakin kuin pintamateriaaleja ja irtokalusteita. Esimerkiksi valaistuksen suunnittelussa tulee ottaa muitakin asioita huomioon kuin valaisimien ulkoasu ja niissä käytettävät polttimot. Toivotun valaistuksen toteutus vaatii usein sähkötöitä tai kattoon tehtäviä muutoksia. Niihin on helpointa varautua ennen kuin rakentamista tai remontointia on vielä aloitettu.

Sama pätee keittiön ja märkätilojen suunnitteluun. Sisustussuunnittelija voi nähdä tilassa huikeaa potentiaalia, mutta vision toteutus vaatii ehkä LVI-töitä. Joskus sisustussuunnittelija hyppää liikkuvaan junaan ja pääsee kertomaan ideoistaan liian myöhään. Niiden toteutus voi estyä kokonaan tai hinta nousta, koska asioita toteutetaan pahimmassa tapauksessa kahteen kertaan.

Elämä on kuitenkin täynnä yllätyksiä, niin myös sisustusprojektit. Erityisesti remonteissa ennakoimattomat tilanteet ovat tyypillisiä. Joskus purkutöiden yhteydessä vastaan voi tulla asioita, joihin ei ole osattu varautua, vaikka kaikki tarvittavat asiantuntijat ovat olleet mukana alusta saakka. Niihin etsitään yhdessä ratkaisut tilanteen ollessa käsillä. Kaikesta yleensä selvitään luovuudella ja joustavuudella.

Jos harkitset sisustussuunnittelijan palveluiden ostamista, niin kannattaa olla liikkeellä etukenossa.  Ota siis yhteyttä sinua kiinnostavaan sisustussuunnittelijaan jo tänään.

Minuun saat helpoiten kontaktin täyttämällä yhteydenottolomakkeen täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.