Close

1 tammikuun, 2019

Blogi | Tervetuloa vuosi 2019!

KaisaKallatsaSisustussuunnittelija

Tämä vuodenaika tuntuu aina inspiroivalta uudelta alulta, mutta samalla tuntuu luontevalta vilkaista myös taaksepäin.

Vuosi 2018 oli kiireinen ja monella tavalla ikimuistoinen. Sain tehdä sisustussuunnittelua koteihin ja yritysten tiloihin, uudiskohteisiin ja vanhempiin remonttikohteisiin. Suunnittelin värikkäitä ja skandinaavisen vaaleita tiloja. Pääsin käyttämään sekä vintagea että uusinta designia. Sain työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, työkieli asiakkaista tai yhteistyökumppaneista riippuen oli Suomi tai Englanti.

Vuoden aikana koin suuria onnistumisia, mutta tein myös virheitä. Juuri virheiden ansiosta opin paljon, työnsin itseni epämukavuusalueelle, haastoin itseäni keksimään uusia ratkaisuja, tutkimaan ja kokeilemaan uusia asioita.

Hain inspiraatiota muun muassa Tukholman Furniture & Light -messuilta, Kööpenhaminan designkaupoista ja museoista, Pariisin Maison & Objet-messuilta ja Helsingin Habitare-messuilta.

Tein ekskursioita Alvar Aallon jalanjäljissä Villa Maireaan Noormarkkuun ja Paimion parantolaan. Tutustuin St. George-hotelliin Helsingissä ja monien yhteistyökumppaneiden uutuuksiin heidän showroomeissaan. Olen ollut aistit valppaina missä ikinä liikuinkin.

Vuoden 2018 aikana siirryin myös työskentelemään kotitoimistolta Helsingin Ullanlinnaan, jossa jaan työtilan kollegani Sirpa Linnanmäen kanssa. Ehdottomasti hyvä päätös työn ja vapaa-ajan rajaamisen kannalta.

Rakkaan työn ohessa opiskelin 3D-mallinnusta, valaistussuunnittelua, taidehistoriaa ja arkkitehtuurin teoriaa. Pääsin myös puhumaan uusille sisustussuunnitteluopiskelijoille yrittäjyydestä ja suunnittelijan arjesta. Kiersin museoita ja gallerioita. Olen iloinen, että tyttäreni jakaa kiinnostuksen kaikkeen visuaaliseen ja sain hänestä seuraa monille museokäynneille.

KaisaKallatsaSisustussuunnittelija

Tänäkin vuonna aion tehdä töitä suurella intohimolla, oppia paljon, hakea inspiraatiota messuilta ja museoista, opiskella ja ennen kaikkea haastaa itseäni.

Tein vain yhden uudenvuodenlupauksen: aion syventää naururyppyjä. 🙂

Otankin nyt hymy huulilla vuoden 2019 vastaan ja toivon, että voin auttaa mahdollisimman monia. Odotan innolla, että kohtaan paljon erilaisia asioita ja ihmisiä.

Sisustussuunnittelun ja kaiken visuaalisen lisäksi rakastan haasteita. Mitä isompi haaste, sitä parempi. Ota yhteyttä, jos kaipaat apua kotisi, yrityksesi tai työpaikkasi sisustussuunnittelussa.

Huikeaa vuotta 2019, hymyillään kun tavataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.