Close

31 joulukuun, 2021

Sisustussuunnittelijan kuulumiset | Tervetuloa vuosi 2022!

Kaisa Kallatsa

Tervetuloa vuosi 2022!

Jälleen yksi työntäyteinen ja kiireinen vuosi alkaa olla taputeltu. Tunnelma on hieman ristiriitainen. Kaikki on todella hyvin, vaikka vuosi toi isoja mullistuksia yksityiselämässäni. Maailman tilanne on edelleen todella erikoinen ja toivon, että menemme kohti jotain parempaa uutena vuotena 2022. Suuntaan avoimin mielin ja uteliaana uuteen vuoteen, mutta sitä ennen on hyvä vilkaista mitä mennyt vuosi piti sisällään.

Monipuolisia projekteja

Vuoteen mahtui jälleen kymmeniä toinen toistaan mielenkiintoisempia sisustusprojekteja. Tein sisustussuunnittelua yksityiskoteihin uudiskohteissa ja vanhoissa huviloissa, toimitiloihin erilaisissa kaupunkiympäristöissä. Hurmaavia asiakkaita ja upeita kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa. Erilaisuudesta huolimatta kaikille asiakkaille tuntui olevan yhteistä se, että koti koetaan koko ajan tärkeämpänä paikkana. Kodissa vietetään aikaa yksin ja ystävien kanssa, tehdään töitä ja harrastetaan.

Kotiin halutaan panostaa ja sisustussuunnitteluasiakkaat toivovat, että heidän kodeissaan näkyy asukkaiden persoonallisuus. Oli mahtavaa tuoda useammassa kohteessa esimerkiksi asukkaan musiikkiharrastus persoonallisesti esille.

Mieltäni lämmitti erityisesti palaavat asiakkaat, joiden kanssa olemme tehneet menneinä vuosina yhteistyötä ja he kääntyivät jälleen puoleeni. Jatkoprojektit ovat aina erityisen hedelmällisiä.

Taideopintoja ja uusia inspiraation lähteitä

Jatkoin sivutoimisena taideopiskelijana koko vuoden. Sain keväällä valmiiksi Lapin Yliopiston kuvataiteen perusopinnot ja kirjoitinkin opinnoista blogiini. Pääset lukemaan jutun täältä.

tervetuloa 2022

Syksyllä opinnot jatkuivat klassista kuvataideopetusta tarjoavissa Repin Instituutissa ja Hera Helsingissä. On hienoa olla opiskelija ja omaksua uusia asioita. Opiskelu pitää mielen avoimena ja antaa paljon inspiraatiota.

Olen ilokseni saanut etsiä monille asiakkaille taidetta myös vuonna 2021. Osaan projekteista taide löytyi valmiina esim. gallerioista tai suoraan taiteilijoilta, mutta joihinkin teetettiin maalaus tilaustyönä. Tilaustöiden suunnittelu on mielenkiintoinen prosessi ja yhteistyö taiteilijoiden kanssa on sujunut saumattomasti.

Nämä ”taideprojektit” inspiroivat pohtimaan myös taiteen roolia sisustuksessa. Pääset lukemaan jutun täältä.

Näinä erikoisina aikoina olen hakeutunut luontevasti uusien inspiraation lähteiden äärelle, koska matkailu eri maihin, museokäynnit ja sisustusalan messut ovat olleen välillä saavuttamattomissa. Luonto on ollut minulle aina tärkeä, mutta sen merkitys on korostunut kuluneen vuoden aikana entisestään. Liikun paljon luonnossa koirani kanssa ja mikä mieletön aarreaitta se onkaan! Loputon määrä inspiraatiota muotoiluun ja värien käyttöön. Samalla tulee hoidettua kokonaisvaltaisesti hyvinvointia.

Koko vuosi ei ollut pelkkää luonnossa samoilua vaan piipahdin myös Lohjan Asuntomessuilla. Kirjoitin siitäkin jutun blogiini, pääset lukemaan sen täältä.

Vuoden 2022 näkymät

Odotan innolla vuotta 2022. Alkuvuoteen on tulossa mielenkiintoisia projekteja. Tilauskirjassa on sekä yksityiskoteja että toimitilojen suunnittelua.

Taideopinnot jatkuvat, joten kiireinen suunnittelijan arki saa myös mukavaa vastapainoa.

Tätä kirjoittaessa raketit jo paukkuvat, joten suuntaan ulos ihailemaan ilotulituksen värikkyydestä. Onneksi koirani Mauno Antero ei pelkää raketteja.

Haluan kiittää kaikkia asiakkaitani ja yhteistyökumppaneitani menneestä vuodesta. Toivon teille kaikille iloa, onnea ja menestystä tulevana vuotena 2022! Uudet asiakkaat toivotan lämpimästi tervetulleeksi. Ota yhteyttä, jos tarvitset sisustussuunnittelijaa.

Tervetuloa vuosi 2022!

===

Tarvitsetko apua sisustussuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa lisää kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *