Close

9 tammikuun, 2019

Sisustussuunnittelijan vinkit | Vuoden 2019 väritrendit

Kaisa Kallatsa Sisustussuunnittelija

Tällä kertaa aiheena on vuoden 2019 väritrendit. Väritrendit vaihtuvat vuosittain, joten tilannetta on seurattava jatkuvasti pysyäkseen mukana kyydissä.

Vuosi on hyvä aloittaa katsastamalla yleiset väritrendit sekä meillä Suomessa että muualla maailmalla. Tässä lisätietoja kahdesta vuoden 2019 väriksi valitusta sävystä. Vaikuttaa siltä, että tänä vuonna katsellaan enemmän tai vähemmän vaaleanpunaisten lasien läpi.

Otin tähän juttuun mukaan Pantonen ja Tikkurilan trendivärivalinnat.

väritrendit 2019

Pantone Color of the year: 16-1546 Living Coral 

Amerikkalainen Pantone Color Institute on vaikuttanut pitkään sisustamisen, muodin, teollisen muotoilun ja graafisen suunnittelun globaaleihin trendeihin tekemällä ennusteita tulevista väritrendeistä ja julkaisemalla vuosittain vuoden värin.

Tänä vuonna Pantonen vuoden väri on 16-1546 Living Coral, joka symboloi luonnollista tarvettamme optimismiin ja leikkisyyteen. Living Coral on täyteläinen korallinpunainen, jossa on kultainen pohjasävy.

väritrendit 2019
Living Coral 16-1546

Tikkurilan vuoden väri: K319 Flamingo

Täällä kotimaassakin maalialan yritys Tikkurila valitsee vuosittain vuoden värinsä ja kokoaa Color Now -värikokoelman. Tänä vuonna Tikkurilan vuoden väri on K319 Flamingo, joka symboloi inspiraatiota, trendejä ja avoimuutta. Flamingo on vaaleanpunaiseen taittava sävy, joka huokuu positiivisuutta.

väritrendit 2019
K319 Flamingo

Tämä värimaailma oli runsaasti esillä jo viime vuonna alan messuilla ja tapahtumissa. Matkustan ensi viikolla Pariisiin Maison et Objet-messuille ja on hauska nähdä vieläkö fiilistellään vaaleanpunaista vai onko otettu jo seuraava askel johonkin uuteen sävymaailmaan.

Seuraatko sinä väritrendejä? Mitä ajatuksia nämä vuoden 2019 väritrendit herättivät?

Kannustan itseilmaisuun väreillä tai ilman. Pääasia, että lopputulos kuvastaa juuri sinua. Onneksi meillä on jokaisella vapaus valita minkälaisen värimaailman valitsemme kotiin tai pukeutumiseen. Rohkeasti vain miettimään mistä juuri sinä pidät.

Jos värisävyjen runsaus hämmentää, niin autan tarvittaessa valitsemaan oikeat sävyt erilaisiin tiloihin ja se tehdään juuri sinun toiveidesi pohjalta.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua kodin tai vaikka toimiston sisustussuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa lisää kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *