Close

3 helmikuun, 2023

Sisustussuunnittelijan vinkit | Vuoden 2023 tapettitrendit

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Tapettitrendit ovat yhtä mielenkiintoisia kuin sisustuksen väritrendit. Edellisessä julkaisussa kerroin vuoden 2023 väritrendeistä ja seuraavaksi vilkaistaan miltä näyttävät tämän vuoden tapettitrendit.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa. Tapettitrendit.

Trendit vaihtuvat kaikessa nykyisin todella nopeaa tahtia. Trendeissä voi kuitenkin nähdä häivähdyksiä menneiltä vuosikymmeniltä. Niin myös tapeteissa. Ja vuosi toisensa jälkeen tapetit pitävät suosionsa, vaikka ne jakavatkin usein mielipiteet vahvasti. Jotkut pitävät, toiset suosivat maalipintoja. Kumpaan ryhmään sinä kuulut?

Tapeteilla saa nopeasti toteutettua tilaan kuin tilaan ison visuaalisen muutoksen ja tapettivalikoimat ovat valtavia. Toivotun värimaailman ja tyylin perusteella juuri oikean tapetin löytäminen kuitenkin onnistuu suhteellisen helposti. Tai useita potentiaalisia suosikkeja, joista valinnan tekeminen voi joskus olla hankalaa. 🙂

Katsastetaan nyt minkälaisia tapetteja on nostettu tänä vuonna erityisesti esille.

Ruotsalainen tapettivalmistaja Boråstapeter on koonnut kolme tärkeintä tapettitrendiä vuodelle 2023.

Nature 3.0

Nature 3.0 ammentaa inspiraationsa luonnosta ja puhtaista rustiikkisista materiaaleista. Kuviot ovat orgaanisia ja värisävyt harmonisia. Vihreä on yksi keskeisimmistä väreistä.

Mönstermix

Mönstermix on astetta villimpi ja irrottelevampi trendi. Rohkeaa erilaisten tyylien ja kuvioiden yhdistelyä sekä energiaa pursuavia värejä. Tämä trendi pursuaa positiivista energiaa.

Poetic Tradition

Poetic Tradition on runollinen ja perinteitä kunnioittava tapettitrendi. Levollisia ja aikaa kestäviä kuvioita, jotka yhdistävät vanhan ja uuden tyylikkäästi.

Alla kuvakollaasit näistä kolmesta tapettitrendistä. Lisätietoja Boråstapeterin sivuilta.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa. Tapettitrendit.
Nature 3.0. Kuva: Boråstapeter
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa. Tapettitrendit.
Mönstermix. Kuva: Boråstapeter
Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa. Tapettitrendit.
Poetic tradition. Kuva: Boråstapeter

Näistä tapettitrendeistä ei juuri löytynyt samankaltaisuutta maalivalmistajien trendiväreihin, joissa punaisen sävyt olivat tänä vuonna kattavasti edustettuna. Minusta on vain hyvä, että erilaisia tuotteita on tarjolla, joista jokainen voi valita oman persoonallisen suosikkinsa.

Pidätkö sinä tapeteista vai valitsetko mielummin pintameteriaaliksi maalipintoja? Inspiroivatko nämä tapettitrendit sinua?

Lisätietoja

Ota yhteyttä jos kaipaat apua sopivan tapetin valintaan. Yhteydenottolomakkeen pääset täyttämään tästä.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Olen suunnitellut lukuisia erilaisia kohteita ja portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa kuvia erilaisista toteutuksista. Osassa on käytetty myös erilaisia tapetteja.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *