Close

15 lokakuun, 2017

Blogi | Uusi alku

”Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow know what you truly want to become.” – Steve Jobs

Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut sisustussuunnittelusta ja arkkitehtuurista. Kaikki alkoi varmaankin nukkekodin sisustamisesta, josta siirryin erilaisiin kokeiluihin omassa huoneessa ja myöhemmin omissa kodeissa.

Haaveilin teinivuosina luovasta alasta ja sisustussuunnittelu oli yksi unelma-ammateistani. Elämä kuljetti kuitenkin IT-maailmaan, joka tuntui pitkään unelma-alalta. Olin useita vuosia projektipäällikkönä IT-yrityksessä, jossa sain tehdä töitä kansainvälisessä ilmapiirissä. Työ oli aivan mahtavaa, mutta aloin jälleen kaivata luovuutta, käsillä tekemistä ja konkretiaa elämääni. Vanha haaveeni sisustussuunnittelijan ammatista palasi mieleeni eikä jättänyt rauhaan. Päätin ottaa ensiaskeleet kohti unelmaani ja hakeuduin opiskelemaan sisustussuunnittelua. Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä! Opiskelu ja sivutoimiset suunnitteluprojektit tempaisivat mukaansa niin, että päätös alan vaihtamisesta vahvistui hyvin nopeasti. Ja tässä sitä ollaan, ottamassa seuraavaa askelta.

IT-maailman projektit ovat nyt vaihtuneet sisustusprojekteiksi. Tuttu ja turvallinen päivätyö on muuttunut yrittäjyydeksi. Pysyn kuitenkin digimaailmassa jakamalla havaintojani ja oppimiani asioita täällä blogissa, koska haluan inspiroida. Tarjoan sisustussuunnittelupalveluita koteihin, vapaa-ajan asuntoihin ja julkisiin tiloihin, sillä haluan auttaa toteuttamaan toimivia ja kauniita tiloja, joilla on positiivinen vaikutus jokapäiväiseen elämään tai liiketoimintaan. Erilaisten projektien luotsaaminen on niin syvällä selkärangassa aiemman työkokemuksen kautta, että tarjoan myös sisustusprojektien hallintaa.

Avasin uudet nettisivuni ja lisätietoja palveluistani löydät täältä. Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta suunnittelutyöt myös kauempana oleviin kohteisiin onnistuu vallan mainiosti.

Olen hyvin visuaalinen ja kuljen ”sisustuslasit” päässä mihin tahansa menenkin. Kiinnitän kaikkialla huomiota tunnelmaan, muotoiluun ja sisustuksessa käytettyihin materiaaleihin, imen inspiraatiota ja mietin miten sisustaisin tilan uudelleen. Olen myös kiinnostunut erilaisista tavoista toteuttaa sisustusratkaisut konkreettisesti ja keskustelen mielelläni eri alojen asiantuntijoiden kanssa oppiakseni lisää. Muutama vuosi sitten remontoimme asuntomme lattiasta kattoon ja siinä yhteydessä sain aimo annoksen käytännön kokemusta remontoinnin ihanuudesta ja kamaluudesta. Olen myös auttanut vuosien varrella sukulaisia ja ystäviä sisustusasioissa.

Sisustamisessa arvostan persoonallisia tyylejä, luonnonmateriaaleja, käsityötä, ekologisuutta ja kestävyyttä. Sisustussuunnittelu on lähellä sydäntäni, koska siinä yhdistyvät luovuus, visuaalisuus ja asiakaspalvelu. Suunnittelutöiden lähtökohtana on aina asiakas yksilöllisine tarpeineen. Haluan rohkaista tekemään omannäköisiä valintoja, niitä jotka ilmentävät juuri omaa persoonaa. Sisustussuunnittelussa on vain taivas rajana, eli mahdollisuudet eivät rajoitu vain ajankohtaisiin trendeihin. Toivon, että tulen kohtaamaan tässä työssä paljon mielenkiintoisia ihmisiä, esimerkiksi sinut.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää miten voin auttaa juuri sinua. Minua voi myös seurata eri kanavissa:

Facebook

Pinterest

Instagram

Haluaisin verkostoitua myös muiden sisustusalan asiantuntijoiden kanssa, joten arvoisat kollegat: olkaa tekin rohkeasti yhteydessä ja julistetaan yhdessä sisustamisen ilosanomaa!

6 Comments on “Blogi | Uusi alku

Jenni
24 lokakuun, 2017 at 20:13

Mahtavaa Kaisa! Hienot ja tyylikkäät nettisivut, rohkea hyppy uudelle uralle. Kaikkea hyvää ja menestystä 🙂

Vastaa
Kaisa
25 lokakuun, 2017 at 03:59

Kiitos Jenni kommentista! Olen tehnyt tätä niin suurella intohimolla, että tuskin maltan syödä tai nukkua. 🙂

Tsemppiä ja menestystä myös sinun suunnitelmiisi. 🙂

Vastaa
Umis
25 lokakuun, 2017 at 14:49

Olen niin ylpeä susta. Olet aina tehnyt unelmiesi eteen määrätietoista duunia. Opiskelun ohessa tehnyt työtä ja pitänyt huolta perheestäsi. Et pelkää tarttua haasteisiin, vaan pusket läpi lempeästi ja aina ystävällisesti, kunnes pääset tavoitteeseen. Sivut on niin hienot ja sen tekoon on selkeästi panostettu. Tämäkin kertoo susta paljon. Onnea tulevaan Kaisa.

Vastaa
Kaisa
25 lokakuun, 2017 at 15:13

Kiitos Umis! <3 Et arvaakaan kuinka paljon kommenttisi lämmittää ja kannustaa eteenpäin. 🙂

Vastaa
Ulla
25 lokakuun, 2017 at 15:44

Mahtavaa, että olet uskaltanut lähteä toteuttamaan unelmaa! Sulla on asenne kohallaan ja innostus paistaa, pääset vielä pitkälle! Tsemppiä ja kaikkea hyvää tulevaan! 🙂

Vastaa
Kaisa
25 lokakuun, 2017 at 16:11

Kiitos Ulla tsempeistä, saan näistä kommenteista ihan mielettömästi uutta energiaa. Motivaatio on todella korkealla kun vihdoinkin olen tämän unelman äärellä. Tsemppiä ja hyvää jatkoa myös sinulle. 🙂

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.