Close

6 elokuun, 2023

Sisustussuunnittelu Helsinki | Palvelut sisustajalle

Kaisa Kallatsa

Sisustussuunnittelu Helsinki | Palvelut sisustajalle

Etsitkö sisustussuunnittelijaa Helsingissä?

Autan luomaan toiveidesi mukaisia tiloja sekä yksityiskoteihin että yritysten toimitiloihin.

Olen toteuttanut vuodesta 2016 lähtien ammattitaidolla satoja koteja, toimistoja ja kahviloita Helsingissä sekä muualla Suomessa.

Sisustussuunnittelu Helsinki palvelut sisustajalle

Tarjoan sisustussuunnittelua niin rakentajille, remontoijille kuin sisustajille.

Kauttani saat myös luotettavia ammattilaisia erilaisiin toteutuksiin ja toimin yhteistyössä timpureiden, sähkömiesten, puuseppien ja muiden tekijöiden kanssa.

Tilasuunnittelu

Toimivat tilat tekevät arjesta sujuvampaa, joten tilasuunnittelu kannattaa miettiä viimeisen päälle ennen remontin tai rakentamisen aloitusta. Olemassa olevia tilaratkaisuja kannattaa katsoa kriittisesti ja miettiä mikä nyt toimii ja mitkä ovat ongelmakohtia.

Autan etsimään arkeasi parhaiten palvelevat tilaratkaisut ja muokkaamaan pohjapiirustuksen mahdollisimman toimivaksi.

Tyypillisimpiä muutoksia ovat seinälinjojen ja oviaukkojen muutokset. Säilytysratkaisujen riittävyys ja sijainti on hyvä arvioida uudelleen ja etsiä niihin tarvittaessa arkea helpottavat ratkaisut.

Havainnollistan muutosehdotukset pohjapiirustuksen ja tarvittaessa 3D-mallinnuksen avulla.

Pintamateriaalisuunnittelu

Autan valitsemaan juuri sinulle sopivan väri- ja pintamateriaalikokonaisuuden, jotta pääset tekemään valintoja suppeammasta, juuri sinulle kuratoidusta valikoimasta. Ammattilaisen avulla saat myös uusia ideoita, joita et itse tulisi ajatelleeksi.

Pintamateriaalisuunnitelma pitää sisällään lattian, seinien ja katon pintamateriaalit. Suunnitelma sisältää myös sisäovien, listojen ja akustiikkatuotteiden valinnat. Pintamateriaalisuunnitelma huomioi myös porrasmallit ja portaiden materiaalit sekä takan pintamateriaalit.

Jokaiseen tilaan valitaan käyttötarkoitukseen sopivat pintamateriaalit. Ne voivat olla maalia, tapettia, parkettia, sisustuspaneelia, keraamisia laattoja, kokolattiamattoa, rimoituksia jne.

Pintamateriaalisuunnitelma pitää sisällään selkeän kuvauksen pintamateriaalien sijoittumisesta ja työohjeet asentajille.

Valaistussuunnittelu

Rakennus- tai remonttikohteessa on herkullinen mahdollisuus parantaa valaistusta, luoda upeita yksityiskohtia ja sisustuselementtejä. Valaistussuunnittelussa huomioin yksilölliset tarpeet ja muun sisustuksen, jotta kokonaisuudesta tulee muunneltava ja harmoninen.

Valaistussuuunnittelu pitää sisällään kiintovalaisinten sijainnin määrittelyn ja valaisinten valinnan. Tarvittaessa teen myös julkisivuvalaistuksen suunnittelun. Lopputuloksena saat kuvauksen valaisinten sijainnista ja valaisinluettelon.

Olen kirjoittanut erillisen postauksen valaistussuunnittelusta, pääset lukemaan sen tästä.

Keittiösuunnittelu

Keittiö on kodin sydän ja pitkäaikainen hankinta. Siihen kannattaa panostaa, sillä toimiva ja kaunis keittiö nostaa myös asuntosi arvoa. Keittiösuunnittelussa etsitään toiminnallisuudeltaan juuri sinulle paras ratkaisu ja valitaan materiaaleiltaan kokonaisuuteen kauniisti sopivimmat vaihtoehdot.

Keittiösuunnittelun lopputuloksena syntyy pohjapiirustus, 3D-mallinnus, seinäprojektiot sekä huonekortti tuotetietoineen.

Olen kirjoittanut oman postauksen keittiön suunnittelusta, pääset lukemaan sen tästä.

Märkätilasuunnittelu

Märkätilasuunnitteluun kuuluu WC:t, kodinhoitohuoneet, pesutilat ja saunat. Näiden tilojen valinnat ovat yleensä pitkäaikaisia ja niiden suunnitteluun kannattaa panostaa.

Märkätilasuunnittelu on kattava suunnittelukokonaisuus, jossa huomioidaan tilasuunnittelu, pintamateriaalit, valaistus, kalusteet ja muut yksityiskohdat. Lopputuloksena syntyy pohjapiirustus, seinäprojektiot kalustettavilta seiniltä sekä huonekortti tuotetietoineen ja asennusohjeineen. Teen tarvittaessa myös 3D-mallinnuksen tilasta.

Olen kirjoittanut erillisen artikkelin kylpyhuoneen suunnittelusta, pääset lukemaan sen täältä.

Kiintokalustesuunnittelu

Rakennus- tai remonttikohteessa on mahdollisuus suunnitella kiintokalusteet, eli vaate- ja muut säilytysratkaisut uudelleen. Koti on toimiva ja helppo pitää järjestyksessä kun kaikille tavaroille on oma paikkansa.

Kiintokalustesuunnittelu tehdään säilytystarpeiden pohjalta yksilöllisesti. Suunnittelussa pyritään löytämään mahdollisimman järkevät ratkaisut ja visuaaliselta ilmeeltään kokonaisuuteen sopivat kalusteet. Lopputuloksena syntyy mittapiirustukset ja selostus käytettävistä materiaaleista. Autan tarvittaessa teettämään myös mittatilauskalusteita.

Irtokalustesuunnittelu

Juuri valmistuneeseen uudiskohteeseen tai remontoituun kotiin halutaan usein uusia myös irtokalusteet ja -valaisimet. Etsin tyyliisi ja budjettiisi sopivat kalusteet kodin kaikkiin tiloihin. Autan tarvittaessa myös olemassa olevien kalusteiden uudelleenverhoilussa tai entisöinnissä. Halutessasi etsin myös persoonallisia sisustuselementtejä, kuten tauluja ja muuta taidetta, joilla saa luotua näyttäviä wow-efektejä.

Lopputuloksena syntyy pohjapiirustus, johon merkitään irtokalusteet ja -valaisimet sekä huonekortti tuotetietoineen ja hankintapaikkoineen. Autan tilausten teossa tai voit tehdä hankinnat oman aikataulusi mukaan.

Tekstiilisuunnittelu

Tekstiilisuunnitteluun kuuluu verhot, matot, koristetyynyt ja muut tekstiilisomisteet. Suunnittelussa otan huomioon elämäntilanteesi vaatimukset ja henkilökohtaiset toiveesi.

Autan tarvittaessa myös mittatilausverhojen ja muiden tekstiilien teettämisessä.

Projektinhallinta

Projektien onnistuminen on minulle tärkeää ja olen mielelläni mukana alusta loppuun. Olen luova ongelmanratkaisija ja teen sujuvasti yhteistyötä muiden projektissa mukana olevien ammattilaisten kanssa.

Ota yhteyttä, jos etsit sisustussuunnittelijaa ja sovitaan maksuton arviokäynti.

Lisätietoja

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Lisätietoja sisustussuunnitelman sisällöstä löytyy täältä.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Klikkaa tästä ja käy katsomassa lisää kuvia erilaisista toteutuksista.

Sisustussuunnittelu Helsinki | Palvelut sisustajalle

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *