Close

24 kesäkuun, 2023

Sisustussuunnittelu Helsinki | Sijoitusasunto

SisustussuunnittelijaKaisaKallatsa

Case Sisustussuunnittelu Helsinki | Sijoitusasunto.

Tällä kertaa esittelyvuorossa on asiakkaani Helsingin Kruununhaassa sijaitseva sijoitusasunto, joka remontoitiin kokonaan linjasaneerauksen yhteydessä.

Sisustussuunnittelu Helsinki

Olen jo aiemmin kirjoittanut blogissani vinkkejä sijoitusasunnon remontointiinja päätin nyt esitellä yhden asiakaskeissin kuvien kera. Ennen ja jälkeen otetut kuvat paljastavat, että muodonmuutos on aikamoinen.

Tämä sijoitusasunto sijaitsee siis Helsingin Kruununhaassa vuonna 1928 rakennetussa talossa. Asunnon omistaja päätti remontoida asunnon kokonaan lattiasta kattoon linjasaneerauksen yhteydessä ja kaipasi apua erityisesti pintamateriaalien valinnassa.

Asunto oli vuosien saatossa kulunut ja vaati päivitystä. Yksi kiusallisimmista haitoista oli, että huoneistossa oli tupakoitu vuosia ja se näkyi myös kaikilla pinnoilla. Tilanne vaati myös hajunpoisto-operaatioita ennen remontin aloitusta.

Oleskelutilaa haluttiin avartaa, jotta kalustamiseen tulisi enemmän vaihtoehtoja. Vanha keittiö purettiin kokonaan ja uusi keittiö suunniteltiin erityisesti toiminnallisuutta silmällä pitäen. Materiaaleiksi valikoitui vaalean tammen ja matta valkoisen harmoninen yhdistelmä.

Huoneiston pintamateriaaleiksi valittiin kestäviä, mutta järkevänhintaisia vaihtoehtoja. Sävymaailma haluttiin pitää neutraalina ja tunnelma raikkaana. Lattiaan valikoitui skandinaavisen vaalea tammiparketti. Seinät maalattiin neutraalilla harmaansävyllä, jotta uuden vuokralaisen on mahdollisimman helppo sovittaa omat kalusteet ja tekstiilit asuntoon. Katto maalattiin raikkaan valkoiseksi. Maalien rajaukset tehtiin talon rakennusaikakautta kunnioittaen. Myös jalkalistat valittiin vanhaan taloon sopivaksi.

Kylpyhuoneeseen asiakkaani valitsi valkoisen ja tummanharmaan ajattoman yhdistelmän.

Asunnon seiniin tehtiin pieniä muutoksia, jotta tilasta tulisi mahdollisimman selkeä ja valo kulkisi vapaasti. Tiloja avarrettiin myös järkeistämällä säilytysratkaisuja. Jokainen neliö ja kuutio pyrittiin ottamaan tehokkaasti käyttöön.

Tässä muutamia kuvia asunnosta ennen ja jälkeen remontin. Muutos on huikea ja asiakkaani koki, että sijoitusasunto kannatti ehdottomasti remontoida linjasaneerauksen yhteydessä. Ison remontin yhteydessä keittiön ja oleskelutilan remontointi kokonaisuudessaan tuntui luontevalta.

Sisustussuunnittelu Helsinki sijoitusasunto

sisustussuunnittelu Helsinki sijoitusasunto

sisustussuunnittelu Helsinki sijoitusasunto

Kylpyhuone remontin jälkeen

remontin jälkeen

Veikkaan, että asunnon omistajalla ei ole vaikeuksia löytää tähän kohteeseen uusia asukkaita. Sijainti on mitä parhain ja asunto on kaunis kaikessa raikkaudessaan. Mitä mieltä sinä olet lopputuloksesta?

Mitä mieltä sinä olet tästä muutoksesta? Onko sinulla sijoitusasunto, joka kaipaa kasvojenkohotusta ennen seuraavien vuokralaisten muuttamista?

Lisätietoja

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua oman kotisi tai sijoitusasunnon remontin suunnittelussa.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Olen suunnitellut satoja erilaisia kohteita ja portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Pääset katsomaan lisää kuvia erilaisista toteutuksista klikkaamalla tästä.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *