Close

3 tammikuun, 2024

Sisustussuunnittelua ja kuvataidetta

Kaisa Kallatsa Sisustussuunnittelija

Sisustussuunnittelua ja kuvataidetta

Uusi vuosi 2024 on juuri lähtenyt käyntiin ja on hyvä tähyillä vähän eteenpäin ja miettiä tulevan vuoden teemoja.

Sisustussuunnittelua ja kuvataidetta

Olen kiitollinen kaikista sisustusprojekteista, joissa sain olla mukana viime vuonna ja auttaa asiakkaitani toteuttamaan kotiin liittyviä unelmia. Vuoteen mahtui paljon erilaisia ja erikokoisia projekteja, jokainen asiakkaan tarpeiden pohjalta räätälöityjä. Projektien erilaisuuden vuoksi rakastan tätä sisustussuunnittelijan työtä.

Vuoden aikana opiskelin myös työn ohessa kuvataidetta. Moni teistä ehkä tietääkin, että olen intohimoinen klassisen kuvataiteen opiskelija. Olen jakanut Instagramissa muutamia kuvia tekemistäni teoksista, mutta ajattelin laittaa uusimpia myös tänne blogin puolelle.

Kuvataide on ollut tärkeä osa elämääni jo vuodesta 2019 ja se tulee kulkemaan mukanani todennäköisesti loppuelämän.

Olen keskittynyt klassiseen, esittävään kuvataiteeseen ja kuljen vanhojen mestarien jalan jäljissä. Öljyvärimaalaus on erityisen lähellä sydäntäni, mutta myös piirtäminen on oleellinen osa työskentelyä.

Maalausten ja piirustusten aiheista ihminen on erityisen kiinnostava ja se onkin ollut asetelmien lisäksi tärkein fokus teoksissani. Muotokuvat ja erilaiset figuurit ovat olleet opettavaisia ja inspiroivia töitä. Olen piirtänyt ja maalannut sekä elävästä mallista että vanhojen mestareiden teoksia tutkimalla. Kumpikin on perinteisiä opetusmetodeja klassisen kuvataiteen opiskelussa.

Opiskelen johdonmukaisesti Ateljee Espoossa Kai Halmesvaaran johdolla. Uusi opintojakso onkin jo lähtökuopissa ja tuskin maltan odottaa uusien teosten aloitusta. Tämänkin vuoden teema tulee jälleen olemaan vahvasti sisustussuunnittelua ja kuvataidetta.

Alla muutamia kuvia eri tekniikoilla tehdyistä teoksista. Figuuri ja muotokuvat on tehty elävästä mallista. Tutkielmat vanhojen mestarien teoksista luonnollisesti valokuvista.

Sisustussuunnittelua ja kuvataidetta
Tutkielma Rembrandtin teoksesta (1632), öljyväri kankaalle
Sisustussuunnittelija Espoo
Tutkielma Abbot Handerson Theyerin teoksesta Angel (1887), öljyväri kankaalle

Olen tehnyt omat postaukset aiemmista taideopinnoista, laitan tähän linkit juttuihin, jos haluat käydä vilkaisemassa miten tekeminen on kehittynyt vuosien varrella.

Sisustussuunnittelija kuvataideopinnoissa

Sisustussuunnittelija kuvataideopinnoissa osa 2

Lisätietoja

Kaipaatko kotiisi uniikkia taidetta? Tai suunnitteletko rakentamista, remontointia tai sisustusprojektia? Autan mielelläni kokonaisvaltaisesti sisustussuunnittelussa, ota rohkeasti yhteyttä.

Voit lukea lisätietoja sisustussuunnitelman sisällöstä täältä.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Olen suunnitellut paljon erilaisia kohteita ja portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Tässä linkki Pinterest-profiiliini.

Sisustussuunnittelua ja kuvataidetta | Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *