Close

8 joulukuun, 2023

Vuoden 2024 väritrendit | Sisustussuunnittelijan vinkit

KaisaKallatsaSisustussuunnittelija

Vuoden 2024 väritrendit | sisustussuunnittelijan vinkit

Vuoden 2024 väritrendit

Nyt on enää muutama viikko vuotta 2023 jäljellä ja perinteisesti vuoden vaihteen lähestyessä erilaiset sisustusalan toimijat julkaisevat seuraavan vuoden trendivärinsä.

Olen jo muutamana vuotena peräkkäin tehnyt koosteen kolmesta värivaikuttajasta ja tänä vuonna jatketaan samalla linjalla.

Jos haluat virkistää muistia vuoden 2023 väritrendeistä, niin pääset lukemaan blogikirjoitukseni tästä linkistä.

Mukana trendivärikierroksellani ovat jälleen kotimainen maalinvalmistaja Tiikkurila, Yhdysvaltalainen maalinvalmistaja Benjamin Moore ja Pantone Colour Institute.

Vuonna 2023 kaikkien kolmen toimijan valinta osui punaisen sävyyn. Vuoden 2024 värisävyistä kaksi osuu jälleen hämmentävän lähelle toisiaan. Luvassa on persikkaa ja sinistä.

Tikkurila: Nude in Nizza

Kotimaisen Tikkurilan vuoden 2024 väri on Nude in Nizza. Se on osa You know it when you feel it -värikokoelmaa, joka on luotu yhdessä ruotsalaisen suunnittelijan Marie Olsson Nylanderin kanssa. Nude in Nizza on persikan sävyinen beige, joka säteilee lämpöä. Väri juhlistaa rakkauden, ystävällisyyden ja leikkisyyden tunteita.

Vuoden 2024 väritrendit

Kuva: Tikkurila

Benjamin Moore: Blue Nova 825

Yhdysvaltalainen maalinvalmistaja Benjamin Moore esitteli vuoden 2024 värinä sävyn Blue Nova 825. Se on violettiin vivahtava sinisen sävy. Tämä rauhoittava väri, joka sopii hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen.

Vuoden 2024 väritrendit

Kuva: Benjamin Moore

Pantone: 13-1023 Peach Fuzz

Pantone Color Institute valitsi vuoden 2024 samettisen lempeä persikan sävy, jonka syleilevä ote ravitsee mieltä, kehoa ja sielua.  Se huokuu hellyyttä ja vilpitöntä välittämistä sekä jakamisen, yhteisyyden ja yhteistyön henkeä.

Vuoden 2024 väritrendit

Kuva: Pantone

Tältä näyttävät vuoden 2024 väritrendit kolmen värivaikuttajan valintojen perusteella. Ensi vuonna todennäköisesti pinnalla ovat ainakin persikan sävyt ja toivottavasti tuleva vuosi onkin täynnä ystävyyden, romantiikan ja välittämisen juhlaa.

Mitä mieltä sinä olet näistä vuoden 2024 trendiväreistä? Kumpi värimaailma inspiroi sinua enemmän, persikan vai sinisen sävyt?

Lisätietoja

Suunnitteletko rakentamista, remontointia tai sisustusprojektia? Autan mielelläni kokonaisvaltaisesti sisustussuunnittelussa, myös värivalintojen tekemisessä, ota rohkeasti yhteyttä.

Voit lukea lisätietoja sisustussuunnitelman sisällöstä täältä.

Lisätietoja sisustussuunnittelun osa-alueista löydät palvelut-sivulta.

Vuoden 2023 väritrendit.

Vuoden 2022 väritrendit.

Vuoden 2021 väritrendit.

Olen suunnitellut paljon erilaisia kohteita ja portfolioni löytyy nyt myös Pinterestistä. Tässä linkki Pinterest-profiiliini.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *