Close

Referenssit

sisustussuunnittelija referenssit

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa on tehnyt tila- ja sisustussuunnittelua erilaisiin kohteisiin vuodesta 2016 lähtien, referenssit löydät tältä sivulta. Pääasiallinen toimialue on Espoo, Helsinki ja muu Uusimaa.

Makuuhuoneen sisustus tapetti

KANNISTO, Vantaa

Sisustussuunnittelu | Vantaa: Kokonaisvaltainen omakotitalon remonttisuunnitelma. Vastasin pintamateriaalien, irtokalusteiden, valaistuksen ja tekstiilien suunnittelusta.

Tunnelmasta toivottiin rauhallista ja kotoisaa, joka luotiin käyttämällä harmonista väripalettia ja luonnonmateriaaleja.

Referenssit

HERTTONIEMI, Helsinki

Sisustussuunnittelu | Helsinki: Uusi kaupunkikoti kahdelle aikuiselle. Tässä kohteessa vastasin pintamateriaalien, kalusteiden ja tekstiilien suunnittelusta.

Sisustuksen värimaailma sai inspiraationsa taiteesta, jota asiakkaalla oli jo ennestään. Värimaailma on rauhallinen ja harmoninen ripauksella väri-ilottelua. Lisätietoja blogissa.

VERÄJÄMÄKI, Helsinki

Sisustussuunnittelu | Helsinki: Remontoitava lapsiperheen paritalokoti. Vastasin tilasuunnittelusta sekä pintamateriaali- ja kiintokalustesuunnittelusta.

Kuluneesta paritalohuoneistosta loihdittiin raikas ja lapsiperheen tarpeita palveleva kokonaisuus. Remontissa tehtiin mittavia tilamuutoksia, esimerkiksi keittiön paikkaa siirrettiin. Värimaailma haluttiin pitää harmonisena, mutta siihen tuotiin mielenkiintoa yhdistelemällä erilaisia materiaaleja. Lisätietoja blogissa.

TORPPARINMÄKI, Helsinki

Sisustussuunnittelu | Helsinki: Uusi omakotitalo. Vastasin oleskelutilojen kalusteiden, valaisimien ja tekstiilien suunnittelusta.

Sisustuksessa käytettiin mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja ja värimaailmasta luotiin lämmin ja kotoisa. Lisätietoja blogissa.

KAUNIAINEN

Sisustussuunnittelu | Kauniainen: Makuuhuoneen muutos, jossa vastasin pintamateriaalien ja tekstiilien suunnittelusta.

Makuuhuoneeseen luotiin pehmeää tunnelmaa kokolattiamatolla ja pehmustetulla sängynpäädyllä, joka teetettiin mittojen mukaan. Linkki blogikirjoitukseen.

ESPOONLAHTI

Sisustussuunnittelu | Espoo: Kylpyhuoneen ja saunan remontti. Sisustussuunnittelijan vastuulle kuului tilasuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu ja valaistussuunnittelu.

Tilassa käytettiin rohkeasti tummia tehostelaattoja raikkaan valkoisen vastapainoksi.

RUSKEASANTA, Vantaa

Sisustussuunnittelu | Vantaa: Paritalokodin pintamateriaali- ja keittiöremontti sekä sisustuksen uudistus. Vastasin kokonaisvaltaisesta tila- ja sisustussuunnittelusta.

Tästä kodista loihdittiin positiivista tunnelmaa henkivä väripilkku. Sisustus sai inspiraationsa perheen lempimatkakohteesta Miamista. Tiloissa käytettiin rohkeita väriyhdistelmiä, kuviolaattoja ja erilaisia efektipinnoitteita. Lisätietoja blogissa.

LAURINLAHTI, Espoo

Sisustussuunnittelu | Espoo: Paritalokodin takkahuoneen sisustus. Vastasin pintamateriaalien, irtokalusteiden, valaistuksen ja tekstiilien suunnittelusta.

Sisustukseen tuotiin lämpöä ja näyttävyyttä käyttämällä efektimaaleja ja eläväpintaisia tekstiilejä. Tilan katseenvangitsija on upea seinävalaisin.

SUNDSBERG, Kirkkonummi

Sisustussuunnittelu | Kirkkonummi: Paritalokodin pintaremontti. Sisustussuunnittelija vastasi pintamateriaalien, kiinto- ja irtokalusteiden, valaistuksen sekä tekstiilien suunnittelusta.

Tähän kotiin tuotiin persoonallisuutta Afrikan matkalta tuoduilla upeilla kankailla. Pintamateriaaleissa käytettiin muun muassa nestemäistä kangastapettia ja mikrosementtiä. Lisätietoja blogissa.

FRIISILÄ, Espoo

Sisustussuunnittelu | Espoo: Omakotitalon pintaremontti ja kalustesuunnitelma. Lasten lennettyä pesästä tämä talo remontoitiin kahden aikuisen toiveita vastaavaksi.

Inspiraatio sisustuksen tyyliin ja värimaailmaan saatiin skandinaavisesta luonnosta sekä asukkaiden lempimatkakohteesta Japanista. Lisätietoja blogissa.

KRUUNUNHAKA, Helsinki

Sisustussuunnittelu | Helsinki: Sijoitusasunnon kokonaisvaltainen remontti. Vuosien saatossa kulunut huoneisto remontoitiin lattiasta kattoon putkiremontin yhteydessä ja siitä loihdittiin houkutteleva kaupunkikoti. Vastasin keittiö- ja pintamateriaalisuunnittelusta.

Värimaailmasta tehtiin skandinaavisen neutraali, jotta se toimii rauhallisena taustana uuden vuokralaisen omille kalusteille ja tekstiileille. Lisätietoja blogissa.

VUOSAARI, Helsinki

Sisustussuunnittelu | Helsinki: Vanhempien makuuhuoneen muutos. Sisustussuunnittelija vastasi pintamateriaalien ja kalusteiden suunnittelusta.

Huoneeseen toivottiin reilusti väriä ja raikasta tunnelmaa. Olemassa oleva taide toimi inspiraationlähteenä. Lisätietoja blogissa.

JUPPERI, Espoo

Sisustussuunnittelu | Espoo: Oleskelutilan sisustus. Vastasin kalusteiden, valaisimien ja tekstiilien suunnittelusta.

Hurmaava asiakkaani halusi toteuttaa haaveensa woman cavesta, naisluolasta, jossa olisi ylellisyyttä ja bling blingiä. Se syntyi yhdistelemällä rohkeasti erilaisia materiaaleja ja runsaita muotoja. Linkki blogikirjoitukseen.

Lisätietoja

  • Kiinteistöposti 6.4.2022: Hyvällä suunnittelulla toimivaa ja tyylikästä
  • Kotiliesi 5.12.20021: Sisustussuunnittelija antaa 6 käytännön vinkkiä, miten kodista saa yhtenäisen, vaikka pariskunnan tyylit eivät kohtaisi.
  • Lännenmedian Koti ja Asuminen -liite Huhtikuu 2021: Miten sisustuskiista ratkaistaan? Sisustussuunnittelijan vinkit yhteisen sisustustyylin löytämiseen.

Blogissani lisätietoja erilaisista suunnitteluprojekteista ja asiakaspalautteista.

Referenssit löytyvät nyt myös sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsan Pinterest-sivulta, klikkaa tästä nähdäksesi lisää erilaisten valmistuneiden suunnittelukohteiden kuvia.

Lisätietoja sisustussuunnittelun eri osa-alueista löydät palvelut-sivulta. Niistä voi koota juuri projektiisi sopivan kokonaisuuden.

Sisustussuunnittelun hinnoittelusta löydät lisätietoja täältä.

Sisustussuunnittelija Kaisa Kallatsa | Referenssit | Sisustussuunnittelu | Helsinki | Espoo | Vantaa | Uusimaa